Speltips Värnamo - Sirius

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-06-06 16:00
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 1,95
Speltips: 2
Spela på Speltips Värnamo - Sirius
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2
Sirius behöver börja vinna fotbollsmatcher om de ska ha något att göra med kampen om de allsvenska platserna. Trots stundtals väldigt bra spel har poängskörden varit sådär. Tre raka kryss (J-Södra, AFC, Degerfors) och nu är målsättningen inget annat än tre pinnar mot Värnamo. Förra säsongen vann Sirius båda matcherna med 9-1 (!) i målskillnad. Så det här kan vara ett väldigt lägligt läge för att vinna igen.

Förra säsongen
Värnamo - Sirius 0-6
Sirius - Värnamo 3-1

SUPERETTAN
4. Sirius 12 4 7 1 20 10 +10 19
11. Värnamo 12 3 5 4 12 14 -2 14

Värnamo form
F, V, F, O, O

Senaste match
BP - Värnamo 2-1

Sirius form
O, O, O, V, O

Senaste match
J-Södra - Sirius 1-1

Lite kortare rek på grund av tidsbrist. Värnamo är inget fantastiskt fotbollslag. Torsk senast mot Brommapojkarna säger en hel del. Tror nog de håller sig kvar men inte så mycket mer än så. Sirius är ett betydligt starkare lag och har kanske fått sämre utdelning än de förtjänat senaste matcherna.
- Vi känner väl att vi inte har fått maxutdelning på vårt spel och prestation. Vi sade inför säsongen att vi skulle vara med och hota och jag tycker att vi borde vara med och hota lite till. Vi har inte direkt stulit några poäng, men fortsätter vi att spela så bra så kommer tvåorna (seger på bortaplan) att trilla in förr eller senare, säger Kim Bergstrand till UNT.
Förra säsongen åkte Sirius till Värnamo och lekte hem tre poäng. Egentligen såväl hemma som borta. Vilket gör att det känns som Uppsalalaget har lätt för Värnamos ganska raka spelstil. Det som oroar inför matchen är att duktige vänsterbacken Erik Figueroa är avstängd. Därför är det rätt dåligt med alternativ på ytterbacken. Men jag tror Bergstrand/Lagerlöf löser det på något förnuftigt sätt. Anfallsmässigt är alternativen nästan i överflöd. Ante Björkebaum, Ante Eriksson är båda tillbaka och den förstnämnde har nätat i båda matcherna han startat. Sedan har vi Stefan Silva som säkerligen har mer att ge.

SPELTIPS
Spelar raka tvåan till 1,95 hos William Hill (3/5 units). Sirius behöver vinna och spelar allt bättre fotboll.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
Spela på Värnamo - Sirius hos William Hill
Spela nu
LelleSandahl - 6 Juni 2015 - 12:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: