Speltips

Speltips Sundsvall–Kalmar

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-06-07 15:00 Spela här

Speltips Sundsvall–Kalmar
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.90 Speltips: Ö 10.5 hörnor
2015-06-07 15:00 Sundsvall–Kalmar Ö 10.5 hörnor 1.90 RalleArvid

Formen har börjat stiga igen och eftersom det gick utmärkt att hitta Glömminge till 2.90 igår, ett lag som jag sett mycket i år, är det väl lika bra att hitta ett annat fint odds nu när ett annat lag som jag sett mycket i år ska spela uppe i Sundsvall. Extra bra passar det väl att jag delar med mig av mina tankar kring Kalmars match uppe i Sundsvall eftersom jag precis är klar med researchen inför min resa upp dit då jag ska täcka tillställningen för min kära tidning. 04.30 är klockan ställd på så nu ska jag försöka delge er mina tankar innan klockan hinner slå midnatt.

Om vi börjar med en kik på hemmalaget. Senaste matchen borta mot Halmstad skapade Sundsvall 10 hörnor mot Halmstads 5, sammanlagt 15 hörnor alltså. Matchen innan det avrett sällsynt undantag i hörnstatistiken då vi såg 6 totalt, matchen innan det skapade man 10 hörnor mot 3. Matchen innan det skapade man 12 hörnor. Mot Hammarby blev det 7-7, ja, ni hör, man behöver inte grotta ned sig alltför djupt i statistik för att se sambandet och en tydlig bild - Sundsvall är ett lag som så gott som alltid är läge att rygga för överspel på hörnor.

Nu är det emellertid inte bara Sundsvalls statistik som jag vilar den här reken mot, tvärtom. Min första tanke när jag tar ett grepp om den här matchen är den väntade matchbilden och framförallt Kalmars sätt att approchera den.

Kalmar har tagit noll poäng på konstgräs hittills i år och man har gjort en stor del av sina mål som en följd av fasta situationer. David Elm är tillbaka efter avstängning och man kommer som en följd av dessa faktorer (dåligt självförtroende och strävan efter att hitta tillbaka till grunderna på konstgräset och David Elms styrka i luften) att spela ett rakt och direkt spel. Inte mycket kommer handla om posessionspel med kreativt sökta väggspel i mitten av banan utan kanterna och de långa bollarna kommer prägla den här matchen. Något som tydligt talar för att det finns stora möjligheter för en mängd inläggssituationer och därmed hörnsituationer.

Kalmar har hittills under säsongen inte varit ett lag att rygga vad gäller överspel på hörnor och det ska vi vara tacksamma för nu då oddset är aningen högre nu när det väl är dags att spela det.

Över 10.5 väljer jag att trycka in en del på. Spelet finns hos Unibet till 1.90.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 06 Juni, 2015, 23:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Tompa10 - 2015-06-07 10:53:37

David Elm är inte uttagen i truppen mot Sundsvall enligt Kalmars hemsida. Spelet kan dock sitta ändå