Speltips Nielsen - Jenkins

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-06-08 14:00
Land: Surbiton Challenger
Liga: England
Odds: 1.60
Tips: Nielsen
Då börjar grussäsongen sakta men säkert ta slut och det är dags att ge sig in i den korta gräsperioden.

Det är challenger och det är danske Fredrik Nielsen som tar sig an amerikanen Jarmere jenkins.

Nielsen som kvalade in i denna turnering har sett riktigt vass ut måste jag säga. Han har än så länge spelat sju matcher på detta underlag och vunnit sex av dessa matcher. Han har bland annat besegrat Ryan Harrison, Michael Venus och igår Stefan Kozlov. Förlusten kom emot Rajeev Ram.

Detta snabba underlag passar dansken spel bra. Han har en helt okej serve, samt bra slag med både forehand och backhand. Får han chansen kliver han fram på nät. Han vann bl.a Wimbledon 2012 med Lukaz Kubot i dubbel.

Amerikanen Jenkins vet jag inte riktigt vart vi har. Han har haft en liten svacka nu och hans senaste turnering var kvalet till Roland Garros där han åkte på storstryk. Jenkins är ingen spelare som brukar spela på gräs och därför tror jag han kommer få det oerhört jobbigt med bollstudsen.


En Nielsen som nu gjort ett x antal bra matcher på gräs ställs alltså emot formsvage Jenkins som inte spelar på detta underlag.

1.60 på Nielsen tycker jag bör synas och tar det hos Betsafe.


Lycka till vid rygg.

EDITERAD 2015-06-08 00.55:04
Spela på Nielsen - Jenkins hos Betsafe
Spela nu
Tennistipset - 8 Juni 2015 - 00:55
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Redman - 2015-06-08 09:15

Jävlar om du kunde kolla fakta innan du skriver. Han vann dubbel med Marray och inte fan med Kubot. Kubot har slam i dubbel men med Lindstedt i Aussie. Kontrollerar du aldrig fakta innan du skriver eller lever du i en egen värld?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: