Speltips

Speltips Djurgården - Örebro

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-04 16:00 Spela här

Speltips Djurgården - Örebro
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1,79 Speltips: Djurgården -0,5 asian
2015-07-04 16:00 Djurgården - Örebro Djurgården -0,5 asian 1,79 Westah

Jag slänger ut en tidig rek då jag tror att risken för att oddset kommer sänkas är ganska stor. Det gäller Djurgården mot Örebro som ska spelas den 4 juli.

Det händer inte så ofta att jag slänger ut fotbollsrekar men denna har jag en mycket bra känsla för.Djurgården tar emot Örebro hemma i Stockholm idag och jag är helt inne på att hemmafansen får jubla en hel del under matchens gång.

Det är ett hemmalag som i senaste matchen (innan uppehållet) plockade med sig en poäng hem till huvudstaden efter ett besök nere i Malmö (slutade 1-1). Djurgården finner vi just nu på en femteplats i tabellen medan Örebro ligger betydligt sämre till på sin 14:e plats i tabellen. Jag tycker att Djurgården är ett bättre lag än Örebro och efter det vi har sett av de båda lagen hittills den här säsongen så tycker jag det är ganska märkligt att vi erbjuds, enligt mig, mycket fina 1,79 för hemmaseger.

Djurgården har lirat sex matcher på hemmaplan och det har resulterat i 11 poäng i form av tre vinster (1-0 Kalmar, 3-1 Falkenberg och 5-1 Gefle), två oavgjorda (2-2 AIK och 1-1 i senaste hemmamatchen mot Norrköping) samt en förlust (1-2 Elfsborg). Djurgården har 13-7 i målskillnad och är starka hemma i Stockholm.

Som jag ser det så är det enda bakslaget förlusten mot Elfsborg. Utöver den förlusten så har laget plockat poäng mot både AIK och Norrköping som båda ligger på den övre halvan av årets Allsvenskan. Idag ska man möta ett Örebro som ligger tredje sist. Djurgården har slagit Kalmar, Falkenberg och Gefle och det är lag som alla tre har plockat fler poäng än Örebro. Detta ska vara en riktigt bra chans för Djurgården att ta hem full pott.Örebro å andra sidan då? De har lirat sex matcher på bortaplan vilket har resulterat i två oavgjorda och fyra förluster med en målskillnad på 3-13. De har alltså plockat med sig två poäng från sina sex bortamatcher (de har tagit nio poäng på hemmaplan av deras 11 poäng totalt i årets Allsvenska). Den senaste bortamatchen var förmodligen en sväng åt rätt håll för Örebro då de plockade poäng mot Elfsborg (2-2). Innan matchen mot Elfsborg hade Örebro förlorat fem raka bortamatcher (2-0 mot Falkenberg, 3-0 mot AIK, 3-0 mot Kalmar, 2-0 mot Häcken och 2-1 mot IFK Göteborg). Den andra poängen på bortaplan plockade de mot Norrköping i deras första bortamatch den här säsongen. Som ni ser har Örebro haft ganska svårt att göra mål på resande fot och har dessutom släppt in en hel del mål. Jag är helt inne på att Örebro får åka hem från Stockholm utan något poäng med sig och kanske även med minst två mål insläppta då Djurgården är målfarliga på hemmaplan med, som tidigare nämnt, 13 gjorda mål på 6 hemmamatcher.Mitt spel i matchen blir alltså Djurgården -0,5 asian @ 1,79 och jag slänger in 4 / 5 units på denna.

Det kan bli så att jag lägger något bet till i den här matchen, om så är fallet så slänger jag in det/de här. Har än så länge bara kikat lite på Djurgården ö1,5 mål och Djurgården -1 asian samt Djurgården -1,5.Jag kommer att uppdatera reken närmare start med troliga startuppställningar, skador osv.


Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/westahbalonmano

Följ gärna mig på twitter för mer spelförslag och allmänt tjabb @WestherAnton


/Westah

EDITERAD 2015-06-08 16.49:01

EDITERAD 2015-06-08 16.49:26

Westah - 08 Juni, 2015, 16:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!