Speltips

Speltips Parlay med Portugal U20 och Polen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-06-11 09:30 Spela här

Speltips Parlay med Portugal U20 och Polen
Land: Internationell Liga: U20 VM och EM-Kval
Odds: 2,28 Speltips: Portugal U20 och Polen
2015-06-11 09:30 Parlay med Portugal U20 och Polen Portugal U20 och Polen 2,28 Westah

Denna rek blir något kortare än mina tidigare rekar har varit, främst för att det är två matcher som ingår i reken.Under torsdagsförmiddagen tar Portugal U20 emot New Zealand i åttondelsfinalen i U20-VM. Matchen startar 9.30 och den utgör den första halvan av denna rek som är en dubbel med två fotbollsmatcher.


Portugal U20 har i princip slaktat varje motståndare under gruppspelet.

3-0 mot Senegal
4-0 mot Qatar
3-1 mot Colombia

Spelare som Andre Silva och Nuno Santos har stuckit ut spelmässigt enligt mig och de blir viktiga kuggar i denna åttondelsfinal mot New Zealand. Jag är säker på att de kommer att leverera.

Idag ska portugiserna alltså möta New Zealand. Ett lag som slutade som bäst rankad av de tredjeplacerade lagen från gruppspelet. De hade Myanmar, USA och Ukraina i sin grupp. De lyckades endast besegra Myanmar med 5-1 medan de förlorade mot USA med 0-4 och spelade 0-0 mot Ukraina. Dessa resultat är inte direkt imponerande på mig i alla fall. När sedan Portugal har visat upp väldigt fint spel i gruppspelet så tror jag att de kör över stackars New Zealand. Ska vi säga 3-0?


Mitt speltips från Portugal U20 - New Zealand U20 är därför Portugal -1,5 @ 1,56
Den andra halvan av reken spelas under lördagen (13/6) och det är EM-kvalmatchen mellan Polen och Georgien.


Gruppettan Polen tar emot Georgien på hemmaplan. Dessa lagen möttes den 14/11 - 2014 och då lirade Georgien på hemmaplan, men ändå vann Polen med mycket klara 4-0 och de hade då fyra olika målskyttar, dock utan att storstjärnan i laget Robert Lewandowski nätade.

Under lördagen (13/6) kommer alltså Polen att lira på hemmaplan. Inför hemmafansen är jag övertygad om att Polen kommer att leverera minst två baljor. De två matcherna som Polen lirat hemma under detta EM-kval har slutat 2-2 mot Skottland och 2-0 mot Tyskland. Därmed har Polen klarat ö1,5 mål i båda matcherna.

Georgien då? De har mött det sämsta laget i gruppen, nämligen Gibraltar, som de slog relativt enkelt med 3-0. Dessutom har de lirat mot Skottland och där fick de stryk med 1-0. Med andra ord har de endast släppt in ett mål på sina två bortamatcher. Å andra sidan så släppte de in fyra mål i hemmamatchen mot dagens motståndare Polen och jag tror att Polen blir en för svår uppgift för Georgien även denna gång.


Därför blir mitt speltips i den här matchen Polen ö1,5 mål @ 1,46


Viktigt att säga är att jag inte tycker det är lönt att spela någon av dessa två speltips som singlar utan det bästa är att slänga ihop de i en dubbel.Min rek är alltså en dubbel med Portugal -1,5 och Polen ö1,5 mål till, enligt mig, fina 2,28 i odds. Den slänger vi in 3 / 5 units på.Lycka till med era spel och rygga på egen risk!

För mer speltips och allmänt tjabb följ mig på twitter @WestherAnton

Spreadsheet: http://www.spreadsheet.se/westahbalonmano/Westah

Westah - 09 Juni, 2015, 11:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!