Speltips GAIS - Utsikten

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-06-10 19:00
Land: Sverige
Liga: Superettan
Odds: 1,90
Speltips: 1
Spela på Speltips GAIS - Utsikten
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på 1
OBS! Avspark 19.20.

J-Södra-reken var lyckosam i går och jag hoppas på ny utdelning i Göteborgsderbyt på Gamla Ullevi. GAIS har inte direkt haft en lysande start på säsongen, och uppflyttning känns långsökt. Nu handlar det om att ta tag i spelet och åtminstone nå en placering strax under topplagen. Utsikten på hemmaplan är en fråga om heder - gamla fina GAIS har ett så pass bra lag att Utsikten normalt inte ska ha en chans. Dags att visa det!

SUPERETTAN
11. GAIS 12 4 2 6 12-17 -5 14
13. Utsikten 12 3 2 7 10-16 -6 11

GAIS hemma
5 2 2 1 8-5 3 8

Formen
F, V, F, V, O

Senaste match
Syrianska - GAIS 3-0

Utsikten borta
6 1 1 4 3-9 -6 4

Formen
F, F, O, F, V

Senaste match
Ängelholm - Utsikten 1-0

Helt okej hemma men bedrövliga borta. Det gäller för båda lagen i kvällens Göteborgsderby. En inledande förlust mot Varberg (0-1) sedan har GAIS undvikit fler förluster hemma på Gamla Ullevi. 1-1 mot Östersunds FK (starkt), 2-1 mot BP, 1-1 mot AFC United och 4-1 mot Mjällby. En klar skillnad på hur de tar tag i matchen hemma gentemot borta. Med de kritiska supportrarna på läktarna känns det som att de höjer sig. Borta har det varit många närmast pinsamma insatser. För GAIS har i grund och botten en rätt bra trupp. De ska inte behöva vara inblandat i bottenstriden, men det egna spelet har mer att önska. Framförallt på bortaplan. Kommer från en tuff torsk mot ett spelskickligt Syrianska på plasten i Södertälje. Nu väntar ett helt annat motstånd där man ska vara favorit. Utsikten är mycket sparka och spring och jag har svårt att se dem hålla sig kvar i superettan. Spelar mest bara på motståndarnas misstag och har tur att deras hemmaplan har en svårspelad plastmatta, som ger några gratispoäng eftersom motståndarna inte får igång sitt rull. Tror GAIS knyter näven och vinner. Kenneth Gustafsson och Johan Lundgren är borta ett bra tag till. Joel Anell och Yussif Chibsah är på bättringsvägen men verkar inte vara riktigt redo tills i kväll. Men tror ändå att Patrik Ingelsten med flera löser uppgiften mot ett bortasvagt motstånd.

SPELTIPS
GAIS har en betydligt mer erfaren och spetsig trupp än formsvaga Utsikten. Bortalaget har dessutom väldigt svårt utanför trygghetszonen på Ruddalen. En fråga om stolthet för GAIS som inte vill tappa poäng mot ett i de flesta ögon division 1-lag. Spelar rak etta med gott samvete till 1,90 hos Expekt (4/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
Spela på GAIS - Utsikten hos Expekt
LelleSandahl - 10 Juni 2015 - 12:59
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: