Speltips

Speltips Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-06-11 02:00 Spela här

Speltips Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning
Land: USA Liga: NHL-Playoffs
Odds: 1.625 Speltips: Hawks ML
2015-06-11 02:00 Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning Hawks ML 1.625 hockeystick

Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning

Goalies: Crawford (confirmed) vs Bishop (probable)

Senaste spelet på Tampa U2.5 gick förlorat efter att Hawks fallerat totalt i slutet av tredje perioden efter att man kontrollerat och dominerat matchen i 48 min. Hade man bara behållt skärpan och en Corey Crawford som gjort sin läxa och hållit stolparna hade man fixat seger utan tvekan. Istället vann Tampa Game 3 med 3-2 och har helt plötsligt ett väldigt bra slagläge inför nattens Game 4, Häng med!

Chicago som spelade fantastisk bra hockey under Game 3 där främst prestationen i första perioden sticker ut förlorade trots det alltså Game 3 och har satts sig själva i ett prekärt läge då man i natt ”måste” vinna för att inte ge sig själva en omöjligt uppgift då 1-3 skulle vara en uppförsbacke som känns för tuff även för självaste Blackhawks. Man förlorade i och med 3-2 förlusten sin andra hemmamatch i årets Stanley Cup slutspel och har redan i natt möjlighet att ta revansch.

Blackhawks inledde Game 3 bäst men det var trots allt Tampa Bay och Ryan Callahan som gjorde det första målet efter ett fint skott som tog i ribban och studsade på vägen ut på Crawfords klubbskafft och in i mål. Ett rent turmål som kan hända alla och det gav Tampa den viktiga ledningen. Efter detta satte Hawks ett väldigt tempo och man ska tacka en Ben Bishop för att man kom ifrån första perioden med 1-1 efter att Shaw styrt in kvitteringen i PP. Hawks gjorde sedan 2-1 mycket välförtjänt i mitten av tredje perioden och det kändes som det var mentalt viktigt då man pressat på länge. Bolts visade dock min styrka då man knappa minuten senare. Efter fortfatt Blackhawks tryck lyckades alltså Bolts göra 3-2 efter att Crawford sett seg ut i sidledförflyttningen och Paquette kunde göra det matchvinnande målet.

I natt räknar jag med ett galet tryck inne i ”The Mad House” och jag har väldigt svårt att se hemmastarka Blackhawks förlora 2 raka hemmamatcher med det spel man visat upp. Tycker Tampa vann Game 3 på ”tur” om man får kalla det så och jag räknar med ett Blackhawks som kommer sätta tempot direkt från start. Matchen hänger på Ben Bishop som dras med en småskada om Tampa ska ha chans i natt i mina ögon och jag tror han får det tufft. Trots en fin prestation senaste resultatmässigt tycker jag inte han ser lika stabil ut som han gjort under tidigare matcher i slutspelet. Jag kommer därför spela årets första maxsspel och bättre sent än aldrig va?

Nattens spel blir alltså


Chicago Blackhawks ML @ 1.625 med 6/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 10 Juni, 2015, 20:17

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
hockeystick - 2015-06-11 01:52:12

Mm för ribbskott som studsar på Crawfords klubbskaft och in var ju tänkt. Lycka till med en ung Vasilevskiy i mål.

Schona - 2015-06-10 22:15:20

Haha hur fan kan du säga att callahans mål var tur, brutalt fin passning, ett riktigt grymt skott. Det är inte ett tur mål:p turmål i hockey är konstig sargstuds som vallas in på målvaktens skridsko. 3.20 på raka tvåan känns mer lockande, Hedman med 3 poäng och conne smythe nästa!