Speltips

Speltips Danmark U21-Sverige U21

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-06-11 18:00 Spela här

Speltips Danmark U21-Sverige U21
Land: Internationellt Liga: Vänskapslandskamp
Odds: 1.80 Speltips: Ö2.5
2015-06-11 18:00 Danmark U21-Sverige U21 Ö2.5 1.80 RalleArvid

Efter en succéhelg där allting satt till 2.90 respektive 1.90 två gånger om är det dags att blicka vidare mot den mästerskapssommar vi nu går in i. Mitt första blågula bidrag för sommaren blir U21:s genrep mot Danmark under torsdagskvällen.

Danmark vann sin grupp och tog sig till sommarens EM i Tjeckien efter att ha gått obesegrade genom gruppen och gjort 37 mål på 10 matcher. Laget slutade sitt gruppspel med segrar mot Bulgarien med 7–1, Ryssland med 4–2 och Estland med 8–0. Visst, Storsegrar mot Bulgarien och Estland är väl inte jättemycket att hänga upp sig på men jag tycker ändå det finns något att läsa ut av de resultaten, i synnerhet när de kombineras med 4–2 mot Ryssland. Det är nämligen skillnad på att kontrollera och cruica sig hem med en 2–0-seger mot sämre motstånd som vi i allt större utsträckning ser i a-lagssammanhang och på att köra på i 90 minuter och vinna med 8–0. Vidare tycker jag att man märker vad det är för lag vi har att göra med när vi ser ett 4–2-resultat mot laget som slåss om seriesegern istället för ett 0–0 eller 1–1. Danmarks U21 är full fart framåt och anfall är bästa försvar.

Sverige vann sin grupp i något mer modest stil men efter fyra smått legendariska segrar fick man ordentlig fart på målskyttet och avslutade med 5–0, 1–2, 3–0 och 4–3. Resultat som tillsammans med 4–1-segern på bortaplan skvallrar om att Sverige är ett lag att räkna med i offensiven oavsett motstånd och uppgift.

Båda lagen är slagkraftigast offensivt och med en grundfilosofi som prioriterar anfall. Dessutom är U21-fotboll i grunden mer framtung än baktung och jag tycker att båda dessa faktorerna med klar fördel överväger det faktum att lagen ska försöka sätta defensiven bara för att det är ett genrep inför ett mästerskap.

Som Emil Krafth säger till Aftonbladet inför matchen:

– Många av spelarna vill att vi ska fortsätta spela vårt spel, det är så vi har varit lyckosamma. Det har varit mer fokus på defensiven så i vet hur vi ska stå när det har uppspel. Men sedan ska vi inte vara rädda, vi måste våga spela vårt spel och vara offensiva.

Jag kunde inte sagt det bättre själv. Emil Krafth, jag och båda lagens förbundskaptener är överens om att den här matchen har alla möjligheter att bli ordentligt sevärd. Ala möjligheter att innehålla minst tre mål.

Över 2.5 är spelat till 1.80x hos bet365 .com

Lycka till lads!

RalleArvid - 10 Juni, 2015, 23:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!