Spelar Wales att göra mål, eller Belgien att inte hålla nollan om man så vill. Finns på Ladbrokes, Unibet och bet365 bland annat.

Världstvåan Belgien har imponerat såhär långt, endast ett insläppt mål:

1 Belgien 5 3 2 0 13-1 11
2 Wales 5 3 2 0 7-2 11
3 Israel 5 3 0 2 9-6 9
4 Cypern 5 2 0 3 9-10 6
5 Bosnien-Herce 5 1 2 2 5-6 5
6 Andorra 5 0 0 5 2-20 0

Det insläppta målet kom borta mot Bosnien, vilket är den riktigt svåra matchen belgarna haft so far. Tänkbart lag:
Courtois
Alderweireld, Deschacht, Lombaerts, VErtonghen
Bruyne, Nainggolan, Witsel
Hazard, Benteke, Mertens

Wales har fått ihop ett rätt bra lag och är en av kvalets överraskningar såhär långt. Här slipper Gareth Bale spela andrafiolen som han gör i Real (4 kvalmål). Aaron Ramsey finns också i laget, även hyggliga spelare som Joe Allen och Joe Ledley. Tänkbart lag:

Hennessey,
Gunter, Williams, Chester, Taylor
Bale, Ramsey, Allen, Ledley, Cotterill
Vokes

Kvalmatcher brukar kunna vara målsnåla historier. Belgien har också en solid backlinje och en världsklassmålvakt. Kryss här är helt okej. Men samtidigt består laget av så många spelare som tittar framåt att jag inte tror att de kommer spela så värst tillknäppt. Wales känns som ett lag på uppgång, har som sagt Bale och Ramsey, vilket alltid gör att laget kommer skapa lägen. När lagen möttes i Belgien slutade matchen 0-0, men det var ingen 0-0-match direkt, höjdpunkter hittas här:

https://www.youtube.com/watch?v=usek41FXpDA

Båda lagen kunde gjort mål där. Nu har Wales hemmaplan. Måste gå fram en del då och riskera lite grann. Har ett småknepigt schema kvar, så om det ska bli EM nästa år måste de börja samla på sig poäng. Blev inte överdrivet imponerad av det försvarsspel Belgien visade upp mot Frankrike tidigare i veckan (vilket visserligen var en träningsmatch med allt vad det innebär). Vi vet alla hur de mindre brittiska landslagen kan höja sig på hemmaplan också.

Med allt detta i beaktning, jag tror Wales har goda chanser att peta in åtminstone en boll på hemmaplan.
Vamos!

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip