Att Dzumhur står i 1,77 mot Zeballos förblir en gåta. Det skiljer 51 platser på rankingen herrarna emellan till fördel för Dzumhur. Men här är rankingen inte relevant, utan det som sticker ut är vilken form dessa spelare har instormandes till mötet.

Dzumhur närmar sig allt närmare ATP-touren & har i år några enormt fina skalper bakom ryggen. Spelare som Mathieu, Baghdatis, Granollers & Haider-Maurer har fått se sig besegrade av den unga bosniern. Dzumhur har ett matchfacit på 20-8 på Challenger-touren & 6-6 på ATP-Touren. Under denna turneringen tappade han inledningsvis ett set mot Davydenko, men har sedan sopat banan med motståndarna & vunnit 4 raka set tämligen ohotat.

Zeballos har en skyhög högstanivå. Men spelarens prestationer går i vågor & i år så har han underpresterat enormt mycket. Ett matchfacit på 12-15 skrämmer inte många, framförallt när ingen av vinsterna har kommit emot topp 100 spelare. Nu står alltså en formstark topp 100 spelare i form av Dzumhur på andra sida & det finns inte mycket som talar för en vinst för argentinaren.

Dzumhur är inom ett år en etablerad topp 100 spelare medans Zeballos kommer vara fastklistrad i Challenger-touren. Jag synar Dzumhur som matchvinnare till @1,77 på Betsafe .

EDITERAD 2015-06-12 02.22:36

This is the stats tab
This is the post tip