Raka ettan hos NB betalar 1,70.
Hos bet365 1,57.
1,65 hos Unibet .
Hittar inget hcp-spel någonstans så jag väljer den här varianten. Att Köping leder matchen från start till mål. Det är nog att maximera det här, skulle jag på förhand säga.

För att börja med det sekundära.
Köping är bättre än vad tabellen visar. Ligger i skrivande stund en poäng efter just Bosna i mitten av tabellen.
Spelade i förra hemmaomgången ut Yxhult efter noter och gick fram till 3-0 på 60 minuter utan att gästerna fick låna bollen. Innan man slappnade av och släppte onödigt in dem i matchen. Vinst 3-2 och det var svettigt på slutet. Men; onödigt. Bytte t.ex ut de tre bästa vid 3-0.
Spelar ett frejdigt 4-3-3 med spetsspelare på de där framme. Det krävs att vara på tårna och vaken för att hålla de i schakt.

Och det primära i det här.
Både vakna och på tårna lär säkert Bosna vara.
Men det lär spela mindre roll när när det är manfall i truppen.
Det saknas en oerhört massa spelare för både sjukdom, avstängningar och andra anledningar.
Jag är inte ens säker på att de kan skrapa ihop elva man till den här matchen.
Och då man bara har ett A-lag helt utan ungdomsverksamhet så blir det väl att ragga spelare på stan för att överhuvudtaget få ihop en full startelva. Och då inte en slagkraftig sådan eftersom de flesta ordinarie inte kommer att vara disponibla.

Sätter Köping igång grejerna i samma takt som hemma mot Yxhult, då borde det här gå på samma sätt som då. Bortsett från att man nu lärt sig läxan och inte strular till det vid 3-0 ...

This is the stats tab
This is the post tip