Speltips Andorra - Cypern

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-06-12 20:45
Land: Europa
Liga: Kval
Odds: 1.75
Speltips: Cypern -1.5
Spela på Speltips Andorra - Cypern
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på Cypern -1.5
Dagens för mig blir ett Hcp - spel på Cypern borta mot Andorra. Andorra ligger som väntat sist i gruppen och saknar chans att ta sig vidare, man har inte direkt haft som mål att ta sig vidare, lilla Andorra har mest velat visa upp att dom faktiskt har ett landslag och dom har stundvis gjort det bättre än väntat. Två mål har dom gjort, och många kommer nog ihåg när dom chockade Wales med 1-2.

Cypern är ett bra fotbollsland som har platser i Europaligorna för lagen i topp. Många kommer nog ihåg APOELs fina spel. Och tittar man på Cyperns landslag så är alla heltidsproffs, inga konstigheter. Hämtade från stora ligor och helt ok fotbollsländer så som Schweiz, Rumäninen och några spelare lirar även i den inhemska men mycket bra ligan på Cypern.

Andorras lag toppas av den 35 åriga tvåmålsskytten Ildefons Lima som spelat i Schweiziska andraligan två säsonger. Kan han göra någon ensam show här? Svar nej.. Cypern är inget dåligt lag, vi har en del små länder i seriespelet så som Luxenburg, Gibraltar, San Marion och Andorra. Till kategorin ”små länder” tillhör inte Cypern. Dom är bättre än så.

Inbördes möten är för mig inte helt relevant målmässigt då jag tycker Cypern är bättre än någonsin nu. Men Cypern har vunnit alla. Att vi ens får 1.25 på en rak tvåa är för högt tycker jag. Jag kommer att lira -1.5 till det fina oddset 1.75.

Andorra har förlorat alla sina matcher i gruppepelet och alla utom öppningsmatchen har dom förlorat med mer än två mål.Senaste mötet då Cypern tog emot Andorra hemma slutade matchen 5-0 till Cypern.

Lycka till!
Spela på Andorra - Cypern hos Nordicbet
REken - 12 Juni 2015 - 10:51
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: