Speltips

Speltips Sverige - USA

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-06-13 02:00 Spela här

Speltips Sverige - USA
Land: Kanada Liga: Dam-VM
Odds: 7,00 Speltips: Lotta Schelin målskytt
2015-06-13 02:00 Sverige - USA Lotta Schelin målskytt 7,00 LelleSandahl

Grande Morön smekte in 3-1 i matchminut 91 för att ge oss full vinst till 1,75 i går.

I dag flyttar jag fokus till damlandslaget och VM i Kanada. Sveriges försvarsspel mot Nigeria (3-3) var närmast farsartat. Offensiven desto bättre med väldigt god effektivitet, trots att det riktiga trycket saknades. Svenskorna ska vara glada att de inte förlorade och nu möter Sverige stenhårt motstånd i form av USA. De är uträknade på förhand och det kallas för ett möte mellan David och Goliat. Sverige har inget att förlora och det kan nog vara skönt efter den svajiga insatsen mot Nigeria. USA inledde med en planenlig 3-1-seger mot Australien och ska ju bara gå ut och vinna mot Sverige om vi jämför startelvorna och dagsform.

Men en spelare som kommer vara grymt revanschsugen är Lotta Schelin. Som Sveriges bästa anfallare har hon stora krav på sig men mot Nigeria gick hon inte att känna igen. Touchen fanns inte där och hon var relativt osynlig. Mot de kaxiga amerikanskorna kommer hon garanterat vara högmotiverad till att bevisa de som kritiserat hennes spel i landslaget att hon är en av världens bästa strikers. Inget mål fick hon göra mot Nigeria och ser vi till statistiken dröjer det inte länge innan det kommer. På 150 landskamper har Schelin gjort 80 strutar. Lite bättre än varannan match alltså. Sverige har gjort mål framåt i sina sex senaste landskamper och även om jag har svårt att se Sverige vinna matchen kan jag definitivt se dem göra mål även på USA.

SPELTIPS
Förhoppningsvis var Nigeriamatchen en väckarklocka både för det svenska försvaret och för Lotta Schelin. Hon behöver leda det svenska anfallet och när USA står som självklar favorit att vinna måste Schelin leverera om Sverige ska ha någon som helst chans. Betsson kör ett tungt erbjudande på matchen som jag väljer att hoppa på. De flesta bolagen har Schelin som målskytt till runt 4,00 gånger smeten. Betsson erbjuder oss 7,00 pengarna som någon form av kampanj på fajten. Synas! (3/5 units).

* Det förhöjda oddset finns under fliken "vinnarlistor" när man trycker på dam-VM.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
EDITERAD 2015-06-12 13.46:57

LelleSandahl - 12 Juni, 2015, 13:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Striker1 - 2015-06-12 18:03:24

Kommer aldrig att hända. Men GL.

thomas88 - 2015-06-12 16:58:58

Vi får glädjas med dig om du vinner.

Tippar för egen del 1 vid handicap(0-2).

Inte omöjligt att vi inledningsvis får se en kämparmatch från Sverige, men att ett par mål faller mot slutet för USA håller jag för högst troligt.