Kroatien - Italien

I denna match kommer jag spela tre spel , nedan kommer jag redogöra mina tankar inför detta möte.

Spel 1:

Kroatien över 54.5% bollinnehav odds: 1.80 insats: 3 units Bolag: Unibet

Motivering: I föregående möte när Italien stod som hemmalag så rullade kroaterna ut Italien istortsett hela matchen och dominerade bollinnehavet, vann den med 61%-39%. Italienarna är ju inte kända för att tokanfalla på bortaplan heller så tror på liknande siffror i detta möte.

Spel 2:

Kroatien vinner raka till odds: 2.40 insats: 2 units Bolag Unibet

Motivering: Kroatien leder gruppen 2 poäng före Italien, har här en bra chans att så gott som säkra gruppsegern, man är väldigt hemmastarka vilken inte minst Norge fick känna på i mars månad då Kroaterna sprang hem segern med 5-1, Klart att Italien blir en svårare nöt att knäcka,De är obesegrade i gruppen och sedan Vm senast men kollar man in Italiens trupp så får inte jag skrämselhicka iallafall:

Goalkeepers: 1 Buffon (Juventus), 14 Padelli (Torino), 12 Sirigu (Paris Saint Germain);
Defenders: 5 Astori (Roma), 19 Bonucci (Juventus), 4 Darmian (Torino), 2 De Sciglio (Milan), 15 De Silvestri (Sampdoria), 3 Moretti (Torino), 23 Pasqual (Fiorentina), 13 Ranocchia (Inter);
Midfielders: 7 Bertolacci (Genoa), 8 Marchisio (Juventus), 16 Parolo (Lazio), 21 Pirlo (Juventus), 18 Soriano (Sampdoria);
Forwards: 6 Candreva (Lazio), 11 El Shaarawy (Milan), 22 Gabbiadini (Napoli), 9 Immobile (Borussia Dortmund), 20 Pellè (Southampton), 17 Sansone (Sassuolo), 15 Vazquez (Palermo).

Svårare att hitta Kroatiens trupp, men enligt sportbladet ( kan man lita på dem?) så kommer de med en stark trupp, kommer dock inte lägga detta eller spel tre jag redovisar nedanför innan start-11:orna är släppta. Men med lagens senaste möte på näthinnan så känns det som en spännande etta till ett helt okej odds.

Spel 3:

Kroatien -1 asian hcp odds: 4.20 insats: 1 unit Bolag: Unibet

Har som sagt en stark känsla att Kroaterna blir en obehaglig uppgift för strandraggarna från Italien, får de rödvita in ettan så kommer det bli luckor att kontra in fler bollar till ett finfint odds.

Matchen sänds i Eurosport2

Spel ett redan lagt, spel 2 och 3 läggs när start-11:orna är släppta.

Den som tycker som jag borde rygga, den som inte håller med mig bör spela emot...den som läst hit och inte bryr sig bör inte spela alls :)

I vilket fall, lycka till!

@BetGulliver

This is the stats tab
This is the post tip