Speltips

Speltips Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-06-14 02:00 Spela här

Speltips Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks
Land: USA Liga: NHL-Playoffs
Odds: 2.31 Speltips: Ö 5.5 mål
2015-06-14 02:00 Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks Ö 5.5 mål 2.31 hockeystick

Årets första maxspel spelades senast i Game 4 då jag gav Chicago Blackhawks chansen med Hawks ML till ett rätt lågt odds. Ska jag vara ärligt gjorde Hawks en väldigt svag insats, men ett ineffektivt Tampa Bay fick betala priset då man inte utnyttjade de chanser man skapade. Hawks gjorde det istället och Brandon Saad blev matchvinnare med sitt 2-1 mål i mitten av tredje perioden. Jag fortsätts imponeras av Saad som börjar utvecklas till den toppspelare som han förutspåddes. Kan säga direkt att Patrick Sharp inte är en Blackhawks spelare nästa säsong om Saad fortsätter sin utvecklingskurva under sommaren. Hur som helst hittade maxspelet på Hawks ML @ 1.625 hem! Skönt!

Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks

Goalies: Bishop (probable) vs Crawford (probable)

Game 5 väntar i årets Stanley Cup-Final och serien vänder till Tampa Bay som nu måste upp i kvalitet om man ska ha chansen mot Blackhawks. Trots att man fortfarande har hemmaisfördelen är min känsla att serien mer och mer lutar åt Blackhawks håll då man känns trygga i sitt spel och drabbas väldigt sällan av panik pga av sin rutin i dessa sammanhang.

Tampa som nu dessutom dras med målvaktsbeskymmer i och med att Ben Bishop är småskadad vilket ledde till att 20 åriga Andrei Vasilevskiy fick göra sin första slutspelsstart och gjorde verkligen inte bort sig. Visst kunde han ha agerat lite bättre på båda målen han släppte in, men det går verkligen inte att klandra honom för förlusten. Vasilevskiy som annars är en rutinerad målvakt trots sin låga ålder tror jag dock ändå får agera dörröppnare under Game 5 då känslan är att Bishop startar av det man kan tolka av coach Cooper i Tampa Bay. Bishop som annars missade fredagens träning sägs ändå bli bättre och bättre med dagarna och under matchdagen tror jag han blir spelklar.

Oavsett vem som står i Tampa Bay under Game 5 tror jag Hawks kommer göra det tufft för Tampa. Tror inte man är lika sega och avvaktande som man var i Game 4 och jag hoppas och tror båda lagen kan bjuda på fin anfallshockey med mycket chanser likt Game 2 inne i Amalie Arena där Tampa vann med 4-3.

Tror vi får en liknande matchbild som då och jag vågar inte peka på matchvinnare, men jag säger såhär. Jag tror det kommer krävas 3-4 mål för att vinna matchen. Båda lagen att hitta nätet 3 gånger är verkligen inte omöjligt i mina ögon och när vi får ett sånt fint odds som 2.31 på Ö 5.5 mål hugger jag direkt!

Spelet under Game 5 blir alltså:

Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks Ö5.5 mål @ 2.31 med 4/6 units hos Pinnacle Sports
(Hawks Ö2.5 mål @ 2.00 fungerar också)

Ska vi säga 3-3 efter FT och OT avgör vinnaren?

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 12 Juni, 2015, 21:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!