Speltips

Speltips Sandgren - Escobedo

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-06-14 15:00 Spela här

Speltips Sandgren - Escobedo
Land: USA Liga: ITF USA F16B
Odds: 1,61 Speltips: Sandgren
2015-06-14 15:00 Sandgren - Escobedo Sandgren 1,61 Tennistipset

Finaldags i ITF-turneringen i USA & det är Sandgren som ställs emot ynglingen Escobedo. Det är två spelare som visat god form på senaste tiden, dock klassar jag Sandgren som en mer komplett tennisspelare.

Sandgren har en enastående form. Han når alltså sin tredje raka final på ITF-touren & har ett matchfacit på 12-2 på de 14 senaste matcherna. Sandgren har en tung serve & ett stabilt nätspel att luta sig tilbaka på. Lägligt, med tanke på att det är snabba HC-banor i denna turneringen. Sandgren är definitivt bättre än vad rankningen hänvisar, men han har åkt på en del skador som gjort att han tappat på rankingen. Han har vunnit 24 av hans senaste 28 set & under denna turneringen så har han 8-0 i set & endast tappat 17 gem på 4 matcher. Bara för att få ett smakprov på Sandgrens potential, så har han under året besegrat spelare som Frantangelo, Olivio, Dancevic & Jasika.

Escobedo skall inte underskattas, men han kommer få det enormt tufft mot Sandgren. Detta är hans blott tredje final i ITF-touren & har 0-2 i finalfacit. Att han har 14-10 i matchfacit under året kontra Sandgrens 30-14, så väger givetvis vågen över till fördel för Sandgren.

Skall Escobedo gå vinnandes ur striden, då bör Sandgren ha en dålig dag på jobbet samtidigt som Escobedo briljerar. Kan dock inte se att det inträffar med tanke på Sandgrens enastående form.

Synar Sandgren som matchvinnare på bet365 @1,61.

Tennistipset - 14 Juni, 2015, 02:06

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!