Speltips

Speltips Sturehov IK - Nora Pershyttan BK

Sport: Bonnfotboll Spelstopp: 2015-06-15 19:00 Spela här

Speltips Sturehov IK - Nora Pershyttan BK
Land: Sverige Liga: Närke 4:an
Odds: 1.65 Speltips: 2
2015-06-15 19:00 Sturehov IK - Nora Pershyttan BK 2 1.65 Hermansson

Hej!
Är tillbaka på R&K igen, nu ett år äldre och förhoppningsvis ett år mognare. 18 år fyllda precis här i veckan. Gick tidigare under namnet "Mylla_Jr" här, det genom att "Mylla" min far funnits med här under ett antal år. Men nu är det dags att ställa sig på egna ben och på så sätt under nytt namn. En nystart kan man säga.

Match ikväll i Närke 4:an mellan Sturehov - Nora Pershyttan. Ett toppmöte för den som vill kalla det för det.
Sturehov ligger för närvarande på en 3:e plats med 20 inspelade poäng på 10 spelade matcher. Överlägen ledare än sålänge återfinner vi i Nora som har tagit 28 av 30 möjliga poäng den här säsongen.

Sturehov och Nora har inte spelat mot varandra i Närke 4:an den här säsongen än, men man har spelat en tävlingsmatch mot varandra i kvalet till Svenska Cupen. Matchen spelades en kall tidig vårkväll på Ekängs konstgräs i Örebro, en match som Nora gick segrandes ur då man vann med 1-0. Men den matchen betyder ingenting ikväll, det är ny match och nya möjligheter för båda lagen.
Jag har inte missat en minut av Noras seriespel den här säsongen och jag kan säga att det har aldrig varit roligare att kolla på när hemortens A-lag spelar boll. Det är en anfalls inriktad fotboll man får beskåda när man kollar och 35 gjorda mål på 10 matcher förklarar endel.

Dickson Etuhu till AIK och Diego Lugano till Häcken är värvningar som det pratats om i fotbolls Sverige. Lokalt är det Magnus Wikström (Kapten i Örebro SK förra säsongen) till Nora som det pratas om. Han är en ledare utöver det vanliga, både på och utanför planen och har varit en stor bidragande orsak till varför Nora bara släppt in 8 mål den här säsongen.
Han tillsammans med Sonny Westberg kommer nog inte ha några problem från sina mittbacksplatser med att trycka bort Sturehov spelarna ikväll.

Men det är inte bara på mittbacksplatserna Nora har spelare av hög Division 4:a klass utan det har man på varje position och 54% av Noras mål har kommit ifrån anfallsduon Henriksson - Steiner som öser in mål.

Sturhehov har spelat 4:a hemmamatcher den här säsongen och har på dem matcherna gjort ynka tre mål.
Det kan vi jämföra med Noras 6 spelade bortamatcher där man har tagit trepoängare i varje match och stått för hela 25 mål.

I Nora pratas det om att det skulle vara fantastiskt om man tog poäng i de två resterande matcherna innan uppehållet. Men jag vet att tränare Mårten Eriksson och spelarna själva vill vinna varje match till varje pris, här kommer det inte spelas för poängen, åtminstone inte ifrån start. Det är tre poäng man är ute efter i varje match, något som gör ett vinnande lag till just ett vinnande lag.

Det finns ett oros moment och det är i tio minuter en kvart varje match som Nora går ner sig, klarar dem bara av att hålla bollen ur sitt eget mål då så ska man inte ha några problem med att slå Sturehov.
Nora gör i snitt på bortaplan mål var 21:a minut och släpper in ett var 90:e minut.
Sturehov gör mål var 120:e minut på hemmaplan och släpper in ett var 60:e.

Ska vi säga att slutresultatet ikväll skrivs till 1-3? Det låter rimligt iallafall.
1.50 hade jag hoppats på, så långt ner finns det spelvärde på Nora i den här matchen, även om det är Division 4:a och allt kan hända.. Men 1.65 är bra!

Live-uppdatering kommer att finnas på twitter, den hittar ni på @NoraPershyttan 19:00 ikväll.
Med dem orden önskar jag er en lyckad spel måndag.
Lycka till!

Hermansson - 15 Juni, 2015, 14:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jobbasigupp - 2015-06-15 14:48:36

Rygg kör denna o dubblar med latorp mot hoif till 2,31 !