Speltips Tai Woffinden v The Field

Sport: Speedway
Spelstopp: 2015-06-15 20:30
Land: England
Liga: Brittiska Mästerskapen
Odds: 3,25
Speltips: 2
Spela på Speltips Tai Woffinden v The Field
Hämta din bonus på 500 Kr här
Spela på 2
Tai Woffinden v The Field @3,25 Sportingbet (2/5)

Det går väl inte obemärkt förbi vem som är det stora stjärnan i Storbritannien. De brittiska mästerskapen går av stapeln i Wolverhampton.

Det är väl inget snack om att den ledaren i VM ska vara favorit i kvällens mästerskap. Han gjorde en kanonvecka i Lag-VM men det räckte inte för att Storbritannien skulle nå finalen.

Hade det varit totala poängen ikväll hade jag nog inte spelat men nu är det uppbyggt med semifinal och final. Alltså ett finalheat där allt kan hända. Woffinden bör inte ha några svårigheter att nå topp 4 ikväll och ta en finalplats. I en final ska han såklart vara favorit men att då få 3,25 på övriga finalister är jag bra sugen på. Förra året vann Woffinden denna tävling, men då fick han gå via semifinal då han inte var poängbäst efter grundomgången.

Scott Nicholls och Chris Harris är två förre till exempel som kan utmana Woffinden. Finns flera potentiella förare som kan nå en finalplats. 3,25 på övriga i startfältet tar jag med 2 enheter hos Sportingbet och vi vet att allt kan hända i speedway. Ni som bevittnade finalen i Lag-VM kan nog skriva under på det. Av alla tävlingar jag sett i mitt liv var det där nog den sjukaste avslutningen jag någonsin upplevt.
Spela på Tai Woffinden v The Field hos Sportingbet
IB. - 15 Juni 2015 - 17:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: