Speltips

Speltips Italien - Sverige (U21)

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-06-18 18:00 Spela här

Speltips Italien - Sverige (U21)
Land: Tjeckien Liga: Liga
Odds: 1.91 Speltips: 1
2015-06-18 18:00 Italien - Sverige (U21) 1 1.91 Polsater

Italien vs Sverige i premiären i U21-EM. Tyvärr tror jag Sverige får det tufft och väljer att gå emot laget. Spelar därmed Italien till 1.91 på Ladbrokes .

Italiens trupp:

Goalkeepers: 1 Bardi (Chievo Verona), 20 Leali (Cesena), 14 Sportiello (Atalanta);

Defenders: 12 Barba (Empoli), 13 Bianchetti (Spezia), 3 Biraghi (Chievo Verona), 17 Izzo (Genoa), 6 Romagnoli (Sampdoria), 5 Rugani (Empoli), 2 Sabelli (Bari), 22 Zappacosta (Atalanta);

Midfielders: 16 Baselli (Atalanta), 18 Battocchio (Virtus Entella), 15 Benassi (Torino), 21 Cataldi (Lazio), 4 Crisetig (Cagliari), 8 Sturaro (Juventus), 7 Viviani (Latina);

Forwards: 9 Belotti (Palermo), 10 Berardi (Sassuolo), 11 Bernardeschi (Fiorentina), 19 Trotta (Avellino), 23 Verdi (Empoli)

Reserves: Murru (Cagliari), Dezi (Crotone), Verre (Perugia), Longo (Cagliari)

Berardi gjorde 15 Serie A-mål i år (16 i fjol) och får väl gälla som den stora stjärnan. i övrigt kryllar det av Serie A-rutin, exempelvis hos Rugani (38 Serie A-matcher i år), Romagnoli (30 Serie A i år) och Sturaro m.fl.

Sveriges trupp:

Målvakter
Patrik Carlgren
Jacob Rinne
Andreas Linde

Backar
Victor Nilsson Lindelöf
Alexander Milosevic
Filip Helander
Ludwig Augustinsson
Joseph Baffo
Sebastian Holmén
Pa Konate

Mittfältare
Robin Quaison
Oscar Hiljemark
Oscar Lewicki
Abdul Khalili
Simon Gustafsson
Kristoffer Olsson
Simon Tibbling
Sam Larsson
Arber Zeneli

Anfallare
Isaac Kiese Thelin
John Guidetti
Branimir Hrgota
Mikael Ishak

Det är väl Guidetti som ska göra det för Sveriges del. Hiljemark/Lewicki blir viktiga centralt på mitten också. Personligen är jag lite osäker på Carlgren, som jag tycker darrat en del i allsvenskan i år.

Nåväl.

Öppningsmatch i ett mästerskap och Italien är ena laget Ryggmärgen skriker ju x , men jag tror att när vi summerar det här, då kommer vi se att det visst skiljde en klass mellan lagen.

Sverige hade lite tur som tog sig till Playoff mot Frankrike. Där gick vi vidare efter en bragdvändning. Kändes som att fransmännen kom till Örjans Vall med en småtaskig inställning (räknade väl hem EM-platsen efter 2-0 hemma) och Sverige hade lite medstuds. Så att Sverige ens krånglat sig hit - det ska man vara nöjda med. Väl här tror jag tyvärr det blir respass i gruppspelet - även om jag såklart gärna blir motbevisad.

Minns när jag såg Sverige-Italien sist det begav sig i U21-sammanhang. Då var det playoff och det var tydligt att det skiljde en klass mellan lagen. Visst, det var helt andra spelare i lagen då, men det skvallrar väl något om styrkeförhållandena på ungdomsnivå.

Sen har Sverige haft det extremt svårt på bortaplan. Torsk mot Polen, stortorsk mot Grekland, knapp vinst mot Malta och klar förlust mot Frankrike i playoff. Visserligen är inte det här någon bortamatch direkt, men hemmaplansfördelen Sverige haft finns inte att luta sig mot.

Blir gärna motbevisad som sagt, men jag tror att Italiens spelare ligger på en något högre nivå rent generellt och att det kommer visa sig över 90 minuter.

@nokkan21

Polsater - 15 Juni, 2015, 21:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lombardo - 2015-06-16 17:57:40

Italien har ju alltid svårt i inledningen av mästerskap. Så helt klart en fördel för Sverige att möta dem i första matchen. Offensivt är Sverige bra. Men med Carlgren i mål, så kan ju Sverige räkna med att de ska behöva göra 2-3 mål för att få med sig någon pinne.

Precis som Kexet är jag ändå inne på X2. Över 2,5 mål ger 2 gånger pengarna. Känns också som ett bra spel. Alternativt BLGM till 1,83.

Kexet - 2015-06-15 23:19:40

Jag är inne på X2 i denna match, tycker Sverige har fått ihop ett LAG vilket kan vara nog så svårt när man har 3-4 samlingar/år + spelare som hoppar mellan åldersklasser. Det är min känsla, att Sverige kan gå långt i den här tuneringen tack vare det, spelare för spelare håller jag Italien snäppet vassare och håller med dig om Carlgren och skadan på Krafth försvagar