Speltips Lindell - Boutillier

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-06-16 13:00
Land: Frankrike
Liga: Blois
Odds: 1.50
Tips: Lindell
Vår svenske Christian Lindell har spelat sina samtliga matcher på grus i år som denna match kommer att spelas på förutom i Davis Cup när Sverige mötte Österrike.

Lindell har ett matchfacit på 25 vinster och 15 förluster i år på gruset. han har nått två futurefinaler där han vunnit ena och nått en challengerfinal och kvalat in till Roland Garros. Lindell Servar väldigt hårt och är stabil från baslinjen. Han finner de flesta av sina poäng på motståndarens misstag.


Hans motståndare Remi Boutillier har endast spelat en match på gruset i år och det var emot 212 rakade Pedro Cachin som han förlorade i två raka set emot 6:3 7:5.
Förra veckan spelade fransmannen på gräset i Stuttgart och nu har han bestämt sig för att åka till hemlandet och spela en grusturnering där. Vilket är märkligt kan jag tycka då detta är hans sämsta underlag.


Tror svenske Lindell som endast spelat på grus kommer ha en rejäl fördel då Boutillier kommer till denna match efter att förra veckan spelat på gräs. Och som tidigare nämnt är han inte något vidare på grus och det är anledningen till att han endast spelat en ynka match på det i år.


Spelar Lindell hos Unibet till 1.50.

Lycka till vid rygg.
Spela på Lindell - Boutillier hos Unibet
Spela nu
Tennistipset - 16 Juni 2015 - 01:44
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: