AFC United rasade ihop fullständigt mot Ljungskile och det är kanske inte jättesvårt att förstå varför Svenska Spel väljer att inte erbjuda spel på laget. Försvarsspelet vid flera av målen ställer vissa frågor...
Hoppas på revansch i nattens feta Copa America-match mellan Argentina - Uruguay. Favorittippade Argentina fick bara 2-2 (2-0) mot Paraguay efter att ha kollapsat i andra halvlek. Nu måste de ta tre poäng mot täta Uruguay. Inte den lättaste uppgiften på förhand.

Senaste möte
2013-10-16 VM-kval: Uruguay - Argentina 3-2 (7-4 i hörnor)

Första omgången
Uruguay - Jamaica 1-0 (2-5 i hörnor)
Argentina - Paraguay 2-2 (9-3 hörnor)

VM-silvermedaljören Argentina är favorittippad i årets Copa America och fick en alldeles lysande start i första matchen mot Paraguay. Sergio Agüero smackade in 1-0 i 29:e minuten och bara sju minuter skickade Leo Messi in 2-0 på straff. Det som hände i andra halvlek vill nog stjärnorna bara glömma. Paraguay kom tillbaka och lyckades kvittera i den 90:e minuten genom Lucas Barrios. Det betyder att nattens match mot Uruguay måste vinnas om de vill vinna gruppen. Men inte blir det en enkel match. Uruguay inledde med att ta en 1-0-seger mot Jamaica. Luis Suarez är fortfarande avstängd från landslagsspel så klart att Uruguay är väldigt försvagat i offensiven. Samtidigt är Edinson Cavani, Rodriguez och Bordeaux Diego Rolan spelare som kan avgöra matcher. Förväntar mig ett djupt sittande Uruguay som satsar på sina omställningar och försöker skapa fasta situationer där de bland andra har Diego Godin att sikta på. Trots beskedligt motstånd i Jamaica släppte Uruguay till fem hörnor bakåt och tror mycket väl att Argentina kan skapa fler än så. Argentina fixade nio hörnor mot Paraguay - trots att man faktiskt var i ledning fram tills matchminut 90 - och släppte till tre. Får vi se ett Argentina i ledning så måste Uruguay trycka på framåt varpå hörnor kan skapas åt båda hållen. Vid likaläge eller Uruguay i ledning kommer Argentina tvingas satsa hårt framåt med tanke på att tre poäng är ett måste om de vill vinna gruppen. Förlust och risken är överhängande att äventyret är över efter den sista omgången mot Jamaica.

SPELTIPS
Tror på ett offensivt Argentina - som om man skapade totalt nio hörnor i ledning mot Paraguay - säkerligen kan mäkta med att rada upp hörnsparkar mot ett lågt spelande Uruguay. Med en anfallsuppsättning av Tevez, Aguero, Messi och Di Maria att välja på finns fart och individuell skicklighet i överflöd. Spelar över 9,5 hörnor i matchen till 1,73 hos bet365 (3/5 units).

Ni kan givetvis även satsa slantarna på över 10 hörnor asian till 1,95 hos samma bolag.