Lopez i två raka set och Golden State -4.5 satt bra igår

Wavrinka-Andersson

Jag trodde Wavrinka skulle få en baksmälla efter franska öppna vinsten men han
vann mot Kyrgios i två raka set ganska enkelt i första omgången.
Wavrinka har hittat storformen efter en svacka i vår där han spelade under sin
normala kapacitet.


Andersson vände 0-1 underläge mot Hewitt i första omgången, Hewitt spelade bra i första set man man får ställa ett frågetecken för hans fysiska status hade han varit
i bättre form fysiskt hade han nog tagit hem den här matchen.
Andersson servar bra och gör det stabilt men han gör ju inget extra som krävs mot en spelare av Wavrinkas kaliber.

Wavrinka spelar med bra självförtroende nu och då blir han svåslagen, Andersson har sin serve men i övrigt ser jag inget som matchar Wavrinka spelmässigt.

Håller wavrinka normal standard vinner han det här, han verkar motiverad att göra bra resultat nu och spelar med stort självförtroende.


Muller-Dimitrov

Titelförsvaren Dimitrov va ille ut mot Querrey i första omgången som ledde med 1-0 i set och break i andra men då fick bulgaren i gång spelet och lyckades breaka tillbaka och vända setet. Matchen fick spelas klart dagen efter på grund av mörker där Dimitrov va den klart bättre spelaren och gav inte Querrey någon chans i sin egen serve.

Muller har ett spel som passar rätt bra på gräs han har en bra serve och ett
volley spel som håller hög nivå.
Muller vann över Youhzny i första omgången men det säger inte så mycket ryssen håller inte den höga standard han hade för några år sen.

Muller har en del vapen att hota Dimitrov som inte spelat på topp på slutet men han skärpte till sig rejält i avgörande set mot Querrey och spelade bra håller han den nivån är han storfavorit här.
Dimitrov är titelförsvare och har poäng att försvara, han kommer att säja sig dyrt för att ta sig långt fram i turneringen även om det blivit tuffare nu sedan turneringen höjts till atp 500 status.
Muller har gjort det bra i år och har en bra serve men kommer Dimitrov med rätt inställning kommer han att ha bra chans att ta sig till tredje omgången.




EDITERAD 2015-06-17 13.58:11

This is the stats tab
This is the post tip