Speltips Karlovic - Berdych

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-06-19 13:00
Land: Tyskland
Liga: ATP Halle
Odds: 1,8
Tips: Karlovic + 1,5 set
Finner mig ett klart överodds på servejätten Ivo Karlovic. Toppspelarna på ATP-touren vill helst undvika ett möte med kroaten, just för att matchen oftast är i motståndarens händer & inte i sina egna. Har Karlovic en fantastisk serve-dag, så kan han besegra vem som helst på touren. För ett knappt halvår sedan, så fick Novak Djokovic se sig besegrad av kroaten som producerade 22 ess.

Karlovic trivs sannerligen på gräset. Han har genom åren ett "lifetime" facit på 79 vinster & 40 förluster på underlaget, vilket får klassas som enormt imponerande. Han har under denna turneringen visat prov på en enorm mental styrka, där han har kommit tillbaka från 0-1 i set två matcher i rad. Giraldo samt Alexander Zverev har fått se sig besegrade. Att Karlovic har svårt att hänga med i bollduellerna stämmer, men på gräset så är chansen större att han vinner fler poäng i motståndarens serve. Karlovic använder sin slice enormt effektivt & brukar allt som oftast göra en "chip and charge" på motståndarens serve, vilket betyder att han slicar & går fram på nät direkt på serven.

Som jag nämnde, så ligger allt som oftast tennismatcherna i Karlovic händer. Klickar serven under en hel match så kan han besegra vem som helst, när som helst. Onekligen stämmer det in när Berdych står på andra sidan då han har ett positivt H2H. Han leder inbördesmötena med 4-3 & har ett gott självförtroende efter de två inledande matcherna i turneringen.

Att Unibet erbjuder @1,8 på Karlovic att plocka ett set är ett klart överodds. Små marginaler kommer avgöra matchen & Berdych har oftast problem med storservare (Lopez, Raonic & Cillic).
Spela på Karlovic - Berdych hos Unibet
Spela nu
Tennistipset - 18 Juni 2015 - 09:18
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
thomas88 - 2015-06-18 10:07

Lycka till
Det låter insiktsfullt.
Men i individuella sporter är risken alltför stor att "shit happens".

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: