Speltips

Speltips Tyskland–Danmark

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-06-20 20:45 Spela här

Speltips Tyskland–Danmark
Land: Internationellt Liga: U21-EM
Odds: 1.70 Speltips: BLGM
2015-06-20 20:45 Tyskland–Danmark BLGM 1.70 RalleArvid

Jag hoppas att ni alla hade ett trevligt midsommar i Pontiaaac Silver DOOM igår. Dagens bästa spel var vackert inprickat från Sydamerika med marginal och jag ska nu försöka hitta U21-revansch när vi går in i andra gruppspelsomgången.

Tyskland mot Danmark och en favorit som fick det oväntat tufft i första omgången mot Serbien. 1-1 var en missräkning för tyskarna och nu krävs det förmodligen att man plockar minst en poäng, helst en seger, mot ett Danmark som har en gyllene generation och som imponerande lyckades ta sig samman och, med god hjälp från motståndarnas backlinje, avgöra mot värdnationen i öppningsmatchen.

Självklart ska Tyskland ha goda möjligheter att besegra Danmark här men jag ser det absolut inte som en självklarhet och oddset på den raka ettan på runt 1.85 tilltallar mig inte ett skvatt. Det faktum att Danmark fick med sig en trea från öppningsmatchen gör att de absolut kommer nöja sig med ett kryss här och framförallt kan det gå in i den här matchen med en väldigt avslappnad inställning och kan spela ut ordentligt.

All press ligger på ett tyskt U21-landslag som haft stora defensiva problem och eftersom de inte mäktat med att hålla nollan en enda gång på fem raka matcher har jag svårt att se att de skulle klara av det nu när ett offensivt balanserat och skickligt Danmark som kan spela avslappnat står för motståndet.

Samtidigt ska givetvis sägas att Tyskarna har alla möjligheter att ta sig vidare från gruppen även med ett oavgjort resultat här och att laget även gjort mål i samtliga dessa fem föregående matcher och ofta grejat ett oavgjort resultat eller till och med en seger trots insläppta mål och det är väl i linje med lagets tidigare prestationer och resultat jag väljer att gå in till den här matchen.

Ett kryss som inget av lagen skulle må speciellt dåligt av känns inte helt otänkbart här med alla premisser tagna i beaktning. Vad som däremot känns otänkbart är att något av lagen misslyckas med att göra mål.

BLGM spelas till godkända 1.70. Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 20 Juni, 2015, 10:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!