Ett enkelt hörnspel ifrån kvällens drabbning mellan Tyskland som såg enligt mig bleka ut i första matchen som ställs mot ett Danmark som vände och vann sin match med en riktigt bra andra halvlek där dem skapade massvis med chanser och hörnor.

Danmarks bästa generationen genom tiderna enligt dem själva är ett av de bästa lagen inom turneringen med många små skickliga spelare som vaskar fram lägen och inte minst hörnor, syftar då på Fischer men även Poulsen samt spelaren som avgjorde matchen mot Tjeckien som jag tyvärr glömt namnet på men han sägs vara en supertalang!

Tyskland då?
Såg skakiga ut i defensiven där Knoche var enligt mig katastrof i mötet med Serbien. Man fick även sin ordinarie vänsterback utvisad och där finns det utrymme för Danmark att komma fram. Återstår att se dock om det blir mål för den delen men hörnor ska man få med enkelhet med tanke på förutsättningarna.

Danmarks spelskickliga offensiva spelare vs ett försvagat Tyskland defensivt och med mittbackar som såg allt annat än säkra ut senast med rensningar allt som oftast så väljer jag att syna det spel.

Linan är väldigt låg och detta är då spelvärde i mina ögon.

2 hörnor i första som följs upp med 2 hörnor i andra? Räcker så.


•Danmark Ö3.5 @1.78

7/10.

Tack för visat intresse.

EDITERAD 2015-06-20 12.39:13

This is the stats tab
This is the post tip