Speltips

Speltips Tyskland - Sverige

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-06-20 22:00 Spela här

Speltips Tyskland - Sverige
Land: Kanada Liga: Dam
Odds: 1,80 Speltips: Sverige över 3,5 hörnor
2015-06-20 22:00 Tyskland - Sverige Sverige över 3,5 hörnor 1,80 LelleSandahl

Det stängda landslaget (vad fan sysslar dom med som bojkottar media???!!!) har en på förhand omöjlig uppgift framför sig. Spelat katastrofdåligt i gruppen - inte vunnit en enda match - och nu åttondelsfinal mot Tyskland. Jag tror inte Sverige har ett tillräckligt bra eget spel eller solid defensiv för att skrälla. Men de kan säkert hålla liv i matchen ett tag om de får en bra start på matchen. Oavsett vad, så har jag hittat ett hörnspel som känns intressant.

Vägen till åttondelen
Tyskland - Elfenbenskusten 10-0 (12-5 i hörnor)
Tyskland - Norge 1-1 (3-4)
Thailand - Tyskland 0-4 (2-14)

Sverige - Nigeria 3-3 (7-5)
USA - Sverige 0-0 (10-8)
Australien - Sverige 1-1 (1-6)

Sverige fick hjälp av Brasilien för att ta sig till åttondel som en av de bästa grupptreorna. Detta utan att vinna en enda match mot på förhand beskedligt motstånd i form av Nigeria och Australien. Svenskorna har visat att de inte kan föra spelet, mot USA spelade de bättre när de utan press fick ligga och lura. Satsa på kontringar. Det kommer de även få göra mot Tyskland. En stornation som haft en lätt resa till åttondelen och där i ligger kanske Sveriges chans. Att tyskorna tar ut segern lite i förskott. Inte får till sitt spel direkt i matchen. Men jag tror som sagt att Sveriges chanser är väldigt små. Däremot tycker jag att chansen till att Sverige lyckas skapa fyra hörnor eller fler är ganska god på konstgräset i Ottawa. Sju hörnor mot Nigeria, åtta mot USA och sex mot Australien. Sverige spelar mycket längs kanterna och försöker hitta in med djupledsbollar på Schelin och Jacobsson. Båda anfallarna är rätt duktiga en-mot-en också, så får de fast bollen i hörnen så kan de försöka göra sin spelare. Tyskland släppte till fem hörnor i storsegern mot Elfenbenskusten och även norskorna lyckades kliva över linan. Om Tyskland tar ledningen måste ju Sverige ösa på framåt, men även i kontringsspelet vid likaläge kan de nog hitta ett par lägen att gå i djupled.

SPELTIPS
Svenskorna fixade åtta hörnor mot USA. Då ska de väl kunna fixa fyra mot Tyskland? Ja, så enkelt är det förstås inte - men Sveriges statistik talar för sig och ifall Tyskland tar ledningen måste Sverige forcera framåt. Jag tycker linan Sverige över 3,5 hörnor till 1,80 hos bet365 känns trevlig och smäller in 3/5 units.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

EDITERAD 2015-06-20 14.04:09

LelleSandahl - 20 Juni, 2015, 14:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!