Speltips

Speltips Brasilien - Australien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-06-21 19:00 Spela här

Speltips Brasilien - Australien
Land: Kanada Liga: Dam-VM
Odds: 1,83 Speltips: Brasilien över 1,5
2015-06-21 19:00 Brasilien - Australien Brasilien över 1,5 1,83 LelleSandahl

Sverige lyckades inte spöa Australien. Det borde Brasilien däremot kunna göra. Brasilien har varit ganska ineffektivt sett till övertaget de haft i matcherna hittills. Men nu möter de ett Australien som fick kriga 90 minuter mot Sverige samtidigt som brassarna kunde rotera laget mot Costa Rica. Och till skillnad från Sverigematchen kommer Australien inte få ha mycket boll utan få jobba djupt nere på egen planhalva. Där är de nog egentligen inte så bra som de såg ut mot ett oerhört uddlöst Sverige. Tror brassarna går vidare och gör minst två kassar framåt.

Brasilien - Sydkorea 2-0
Brasilien - Spanien 1-0
Costa Rica - Brasilien 0-1

USA - Australien 3-1
Australien - Nigeria 2-0
Australien - Sverige 1-1

Tiden går och även om Marta fortfarande är grym så är hon inte lika överlägsen som back in the days. Brasilien har vunnit samtliga tre matcher i VM, men det har inte blivit stora siffror i någon match. 2-0 mot Sydkorea, 1-0 mot Spanien och 1-0 mot Costa Rica. I den sista matchen var avancemanget redan klart och Brasilien valde att rotera ett par spelare. Även om jag inte är superimponerad av brassarna hittills känns det som de har fått en guldlottning. Australien har gjort det bra men räckte inte till mot USA (1-3) när amerikanskorna höjde tempot och inte tillät motståndaren att vila med bollen. Tror på liknande scenario här. De bolltrygga brassarna kommer tvinga Australiens försvar att jobba hårt och då tror jag deras defensiv blir synad på ett helt annat sätt än vad som var fallet mot Sverige. För Pia Sundhages lirare spelade oerhört lättläst passningsspel och fick aldrig fast bollen utanför Australiens straffområde. När de väl gjorde det blev det farligt varje gång och när Australien kommer tvingas försvara djupt mot Marta, Christine mfl öppnar det för målchanser och misstag. Målvakten Williams såg inte direkt drypsäker ut när Sofia Jacobsson lossade ett skott utifrån som gick in vid första stolpen. Nej, det blir tufft för Australien det här.

SPELTIPS
Spelar Brasilien över 1,5 mål i matchen till 1,83 hos bet365 (4/5 units). Tror som sagt att Australiens defensiv blir blottad mot ett lag med högre kvalitet än vad Sverige visade. USA gjorde tre mål på Aussie och då borde brassarna kunna göra minst två. Testar även ett mindre spel på Brasilien vinna och hålla nollan (vilket de gjort hittills) till 2,75 hos samma bolag.

Vad säger ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 20 Juni, 2015, 16:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!