Speltips

Speltips Corrie - Munoz-De La Nava

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-06-22 15:00 Spela här

Speltips Corrie - Munoz-De La Nava
Land: England Liga: Kval Wimbledon
Odds: 1,83 Speltips: Munoz-De La Nava
2015-06-22 15:00 Corrie - Munoz-De La Nava Munoz-De La Nava 1,83 Tennistipset

Wimbledon är bara runt hörnet & innan vi sparkar igång turneringen skall vi beta av kvalifikationsrundorna. Finner mig ett klart överodds på Daniel Munoz-De La Nava.

Jag är fullt medveten om att La Nava är skolad på gruset. Han har ett enastående grusfacit genom åren & har endast spelat 8 gräsmatcher (4-4) under sina år på touren. Med detta sagt, så är dagsform avgörande för utgången av en match. La Nava har 9-1 på hans 10 senaste matcher & har besegrat spelare som Granollers, Zeballos, Albot & Alejandro Gonzalez. Han har alltså vunnit en Challengertitel samt nått en final på Challengertouren på två veckor.

Corrie kommer instormandes till detta möte med sju raka förluster bakom ryggen. Han har sett allmänt loj & oinspirerad ut på tennisbanan. Han har ett enormt sargat självförtroende & behöver verkligen ta sig ur träsket för att ha någon chans. Lättare sagt än gjort, givetvis. Inte nog med detta, så blev han tvungen att ge upp i hans senaste match på grund av en ryggskada. Det finns enormt många frågetecken gällandes Corrie & frågan är ifall han hinner räta ut dem till utropstecken under matchen. Själv ser jag det som nästintill obefintligt.

Gräset gynnar Corrie & formen gynnar La Nava. Nu ser jag dock att Corries besvärliga form kommer synas, trots att det är gräs.

Synar La Nava som matchvinnare @1,83 på 10Bet.

EDITERAD 2015-06-22 20.28:15

Tennistipset - 22 Juni, 2015, 20:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!