Speltips

Speltips Troicki - Stakhovsky

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-06-23 12:00 Spela här

Speltips Troicki - Stakhovsky
Land: England Liga: ATP Nottingham
Odds: 1,53 Speltips: Troicki
2015-06-23 12:00 Troicki - Stakhovsky Troicki 1,53 Tennistipset

ATP Nottingham står på schemat & det är sista turneringen innan vi slår upp portarna för världens mest prestigefyllda turnering i form av Wimbledon. Mycket talar för att serben Viktor Troicki fortsätter på samma imponerande spår i denna turneringen.

Troicki har verkligen fått spelet att klicka under grässäsongen. Han inledde med att nå final i Stuttgart där han bland annat besegrade spelare som Groth, Alexander Zverev samt Cillic. Tillslut fick han se sig besegrat av Rafafel Nadal i finalen. I turneringen efter nådde han semifinal där Isner, Cillic samt Mathieu förlorade mot Trocki. Troickis aggressiva spel kommer verkligen till nytta på gräset. Han förlitar sig på sin enorma serve & sin aggressiva spelstil från baslinjen där hans backhand är en av tourens absolut bästa.

Stakhovsky har potential att lira en extremt bra grästennis. Dock har vi inte sett mycket av den varan i år då han har två raka förluster bakom ryggen på gräset. Både Groth samt Gulbis var numret för stort för ukrainaren. Dock fick han en bra start i denna turneringen genom att besegra Johnson.

Fortsätter Troicki på samma spår som i de två tidigare turneringarna så kommer processen bli kort. Serben är nog i sitt livsform & det skall mycket till ifall Stakhovsky skall sätta käppar i hjulet.

Nyper Troicki som matchvinnare @ 1,53 på bet365 .

Tennistipset - 22 Juni, 2015, 15:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!