Måste testa överspelet när Danmark och Serbien drabbar samman i sista gruppspelsmatchen i U21-EM.

1 Tyskland 2 1 1 0 4-1 4
2 Danmark 2 1 0 1 2-4 3
3 Tjeckien 2 1 0 1 5-2 3
4 Serbien 2 0 1 1 1-5 1

Vid seger är Danmark vidare till semi, oavsett vad det blir mellan Tyskland och Tjeckien i den andra matchen.
Oavgjort räcker till avancemang förutsatt att Tjeckien inte vinner.

Serbien måste vinna för att överhuvudtaget ha en chans att avancera. Är det så att Tjeckien tar poäng i den andra matchen så spelar det dock ingen roll vad det blir i den här matchen, eftersom inbördes möten räknas först och Serbien föll mot Tjeckien.

Oavsett vilket. Två lag som borde gå för segern. Ett mål åt något håll bör sätta extra eld i baken på det andra laget. Kryss kan räcka för Danmark - men om jag känner de danska landslagen rätt så är det inte laget som parkerar bussen och spelar på resultat.

Serbien klev över 2,5-linan i andra matchen, medan man spelade 1-1 mot Tyskland i premiären. Danmark har klivit över 2,5-linan i båda sina matcher hittills. Även i kvalet var Danmark rätt målglada - 7/10 klev över linan där. Serbien gick över i 7/8 i kvalet.

Tror det här kan bli en rätt öppen affär med rätt många omställningar. Serbien måste gambla lite och har ett par vassa spelare, framför allt på mitten.

Danmark har kanske sina mest spännande spelare bakåt (Christensen som tillhör Chelsea, Werder Bremens Vestergaard) men har också ett par spelare som borde ha mål i sig. Flera spelare som är etablerade på a-lagsnivå och producerar stadigt med poäng.

Så mot bakgrund av förutsättningarna inför matchen och det jag sett av de här lagen hittills känns övern klart trolig här. Enligt mig borde ö2,5 vara favorit, men men.

Ge oss mål!

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip