Speltips Hittarps IK - GIF Nike

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-06-23 19:00
Land: Sverige
Liga: Div 3 Södra Götaland
Odds: 1.68
Speltips: 1
Spela på Speltips Hittarps IK - GIF Nike
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 1
Oddset är inte vackert, men tas alla dagar i veckan!
Hittarps IK @ 1.68 Nordicbet
Typ samma på andra bolag.
Synd att dom inte har hcp, HT/FT på denna... Gillar ej å spela låga odds men jag tycker att 1.68 är bra sett till förutsättningarna.

Hittarp som är seriefavoriter har inte alls nåt upp till förväntad nivå men det beror mestadels på massa skador... Senast borta mot Husie var 2 nyckelspelare tillbaka å då blev det stor dominans och enkel seger med 1-3. Till denna match är ytterligare tre spelare tillbaka! Som går rakt in i elvan. Å då ska det handla om seriens bästa lag. Enligt en spelare i laget så är detta årets bästa elva, hittills.

Tar emot Nike som varit skadedrabbade under första delen av säsongen. Inget vidare, men tog överraskande nog 3 poäng senast mot Trelleborg. Ett drömmål, annars är man otroligt ineffektiva utan sina två bästa målskyttar. Trelleborg hade en hel del chanser å kunde lika gärna ha vunnit. Samma Trelleborg som Hittarp slog med 3-0 - då Hittarp var skadedrabbade å saknade en del spelare.
Nike håller tyvärr inte måttet med ett ungt lag nu när man saknar 3-4 ordinarie, speciellt inte på bortaplan då man vanligtvis spelar på konstgräs hemma i Lomma. Ännu en nackdel inför mötet med Hittarp.

För Hittarps del gäller inget annat än tre poäng och nu när självförtroendet är lite tillbaka så bör det bli en komfortabel vinst ikväll.

Lycka till vid rygg!
Spela på Hittarps IK - GIF Nike hos Nordicbet
master - 23 Juni 2015 - 16:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
giaccherini - 2015-06-23 18:56

Grym rek igår master! keep it up

master - 2015-06-23 17:14

Rubensvart
Jag är medveten om att Hallberg saknas, men inget jätteavbräck när flera ordinarie är tillbaka. Så som Calle och Simon ordnar det.
Jo, när en spelare i laget säger att det är årets bästa elva så finns det inget annat å säga om.
Tack!

rubensvart - 2015-06-23 17:07

Jag vet inte hur mkt du läst på inför matchen men Hittarp saknar två av sina viktigaste spelare idag, Mattias Hallberg (lagets bäste målskytt på 6 mål) och Jacob Gudiol. Så att detta då skulle vara bästa elvan för året är direkt felaktigt.

Hittarp fortfarande väldigt ojämna. Men din gissning på att självförtroendet är tillbaka lite kanske ändå motiverar ett maxspel för din del. Lycka till!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: