Spelar u2,5 mål mellan Danmark och Sverige i U21-EM.

Semifinal alltså. Wow. Jag är den förste att erkänna att jag aldrig trodde att Sverige skulle gå hit. Inte innan playoff mot Frankrike, inte innan gruppen, inte ens efter Italiensegern, inte efter Englandsförlusten och verkligen inte efter att Portugal gjorde 1-1. Men här är vi alltså. Jag är väl inte helt imponerad över det offensiva spelet, men vi har spelat efter resurserna.

Thelin och Guidetti har gjort mest nytta genom att försöka hålla i boll så vi kan få upp laget samt i presspelet snarare än genom att avslut inne i boxen. För Sverige har inte riktigt klarat av att spela sig till så värst mycket lägen i någon match, det har varit ett par chanser sett över 90 minuter. Väntas nu bli följande elva;

Carlgren
Lindelöf, Baffo, Milosevic, Augustinsson
Tibbling, Lewickci, Hiljemark, Khalili
Guidetti, Thelin

Räknar med att vi återigen spelar lite försiktigt och defensivt initialt. Kanske låter Danmark hålla i bollen, ligger på rätt sida. För det är genom klassiskt svenskt press med understöd-spel vi tagit oss hit. Nu är det utslagsmatch, nu lär det bli ännu mer påtagligt. Första målet, som alltid, oerhört viktigt.

Danmark har också ett stabilt försvarsspel. Vestergaard, Christensen och Scholz utgör en stabil grund. Framåt har laget en del bra spelare, men tycker inte det ser mer skräckinjagande ut än vad Sverige stött på tidigare, så nog borde vi kunna ha koll.

Ser framför mig en tajt och tät match med få klara målchanser. 0-0 tror jag kommer stå sig ett tag och då kan utmärkta livelägen öppna sig spelmässigt också.

För mig luktar det 0-0/1-0/0-1/1-1.

@nokkan21

EDITERAD 2015-06-27 13.24:01

This is the stats tab
This is the post tip