Speltips

Speltips Gil - Garanganga

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-06-27 16:30 Spela här

Speltips Gil - Garanganga
Land: Tyskland Liga: Challenger Marburg
Odds: 1,72 Speltips: Gil
2015-06-27 16:30 Gil - Garanganga Gil 1,72 Tennistipset

Kvalomgång 1 till Challengerturneringen i Marburg börjar alldeles strax & det är portugisen Federico Gil som ställs emot Garanganga.

Garanganga är en spelare som trivs att spela på HC. Han har ett matchfacit på 15 vinster samt 4 förluster på HC medans hans grusfacit är skrala 7-8. Det verkar som att spelbolagen inte är medvetna om att gruset minimerar hans chanser enormt, framförallt när det står en grusspecialist på andra sidan nätet. Garangangas spelar en extremt aggressiv tennis & går nästan för kung & fosterland på varje slag. På gruset är bollstudsen annorlunda vilket gör att hans timing blir mycket sämre vilket kommer innebära att det kommer komma många enkla misstag från hans racket.

Federico Gil stortrivs på gruset. Han har 12-9 i grusfacit under säsongen & har än så länge vunnit en futuresturnering under 2015. Gil mötte Garanganga för en månad sedan, då var underlaget HC & då gick det till avgörande set där Garanganga vann med 6-4. Nu kommer matchbilden bli mer annorlunda med längre bolldueller & det föredrar Gil.

Synar Gil som matchvinnare på bet365 till @1,72.

Lycka till vid rygg.

Tennistipset - 27 Juni, 2015, 14:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!