Semifinaldags i ITF USA F19 & vi har en match som verkligen kan bli en thriller. Två spelare som är inne i sitt livsform som ställs mot varandra & jag talar om Andre Dome mot Darian King.

Dome är nog inte bekant i mångas ögon men jag kan verkligen säga att fortsätter Dome spela som han gör, så kommer han avancera enormt mycket på rankingen & kan mycket väl vara en man för topp 100 inom något år eller två. Han har ett matchfacit på 37 vinster & 8 förluster i år. På hans senaste 23 matcher har han 22 vinster & ENDAST 1 förlust. Han har vunnit två stycken ITF-turneringar senaste månaden & är inne i sitt livsform.

King har även han haft en magnifik säsong bakom sig. Ett matchfacit på 35 vinster & 13 förluster är imponerande i sig. Trots att det är imponerande, så är Dome snäppet hetare. Det som gör att vågen väger över till Domes fördel är hans dagsform. 22 vinster & 1 förlust på de 23 senaste matcherna är enormt imponerande.

För mig är det klart och tydligt vart överoddset ligger. Dome skall verkligen inte stå i 2,75, men jag tackar & tar emot. Klickar hans serve under matchen som han förlitar sig på enormt mycket så kan det mycket väl bli en triumf för Dome.

Synar Dome som matchvinnare @2,75 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip