Speltips

Speltips Kalmar FF-Djurgården

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-06-28 16:30 Spela här

Speltips Kalmar FF-Djurgården
Land: Sverige Liga: Träningsmatch
Odds: tba Speltips: 1
2015-06-28 16:30 Kalmar FF-Djurgården 1 tba RalleArvid

Då börjar det dra ihop sig till allsvensk fotboll igen och eftersom jag ska direktsända genrepet mellan Kalmar FF och Djurgården imorgon på barometern.se har det varit en hel del research inför uppgiften och en väldigt god koll som jag givetvis inte kan låta bli att utnyttja och dela med mig av till er, kära läsare.

Kalmar FF matchade sin absolut starkast tänkbara startelva på den matchförberedande träningen och förutom att David Elm och Filip Sachpekidis saknas så är det en slagkraftig elva Peter Swärdh har att ställa på benen. Inga rotationer eller tester av nya spelare i nya positioner görs utan Swärdh går in för matchen som om det vore en allsvensk match. Dessutom har det lovats en efterlängtad comeback och lite speltid för Rasmus Elm igen. Stämningen i truppen är bra och laget börjar mer och mer hitta ett eget offensivt spel samtidigt som defensiven är fortsatt solid och svårforcerad.

Men det har inte att göra med Kalmar FF:s egna förmåga att jag bedömer dem som favoriter i den här matchen utan snarare med tanke på hur Djurgården tar sig an den här matchen.

Jag pratade nyss med Djurgårdens tränare Pelle Olsson och endast en spelare (Emil Bergström) finns med i startelvan från senaste träningsmatchen. Olsson roterar friskt och ser de här båda träningsmatcherna som en chans för sina spelare att visa upp sig och komma tillbaka i matchtempo efter en hård uppbyggnadsfas under uppehållet.
2. Djurgården åker ner till Kalmar samma dag istället för en dag före och spelarna kommer alltså ha en lång bussresa i kroppen när det blåses till spel. Inte optimalt på något sätt och givetvis ingenting som hade skett om matchen hade gällt några poäng.
3. Djurgården har inte studerat eller fokuserat på motståndet Kalmar överhuvudtaget utan för Olssons del handlar det enbart om att försöka hitta sitt eget spel och fokus ligger på Örebro i starten av allsvenskan.

Kalmar känns helt klart mer förberedda inför uppgiften och verkar vara i en position där man tar matchen på större allvar. I synnerhet är det en hemmamatch och lagets enda match innan serien drar igång igen jämfört med Djurgården som spelar två matcher.

Vidare: räkna med en hel del supportrar på plats och tack vare chanserna till att få se Rasmus Elm spela fotboll igen. Dessutom ska det ju givetvis läggas till pluskontot att Kalmar FF spelar på sin hemmaplan som de tränade på så sent som dagen före. Faktorer som jag anser bör ha så pass stor inverkan i en i övrigt betydelselös träningsmatch att hemmasegern ska ses som trolig.

Ettan spelas om den erbjuds runt 2.00 eller högre när den dyker upp. Vilket jag är tämligen säker på att den kommer göra. 2.20 eller liknande är guldodds. Håll ögonen öppna och hugg den när den kommer.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 27 Juni, 2015, 17:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Primetime - 2015-06-28 13:54:17

Kenneth Höie

Stefan Karlsson – Emil Bergström – Omar Colley – Elliot Käck

Martin Broberg – Jesper Karlström – Kevin Walker – Kerim Mrabti

Nyasha Mushekwi – Sam Johnson

Bänk: Hampus Nilsson, Tim Björkström, Fredrik Stenman, Jesper Arvidsson, Haris Radetinac, Soo Yong Yoon, Daniel Berntsen, Sebastian Andersson, Amadou Jawo

Dorian - 2015-06-28 13:01:59

Du borde frågat Pelle vilken elva som spelade sist. Inte många ordinarie som starta då.
Bortsett från att Karlsson och Broberg startar idag (som gjorde det jättebra senast) annars Ordinarie elva idag.

Haaam - 2015-06-28 12:57:31

Fast nu startar ju DIF med ett betydligt bättre lag än senast mot Trakai. Tror verkligen inte på någon kross från Kalmars sida. Tänk på att Mushekwi startar.

StefanL - 2015-06-28 10:00:02

uni.bet

StefanL - 2015-06-28 09:53:43

Unibet med odds nu

2.50 på Kalmar!! MAX!!
5.00 hcp -1.5
10.00 hcp -1.5 i halvtid

Det är dom jag testade

JerRek - 2015-06-27 21:48:14

Kommer inga odds på denna enlbet365 chat