Speltips

Speltips Oskarshamn - Trelleborgs FF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-06-28 16:00 Spela här

Speltips Oskarshamn - Trelleborgs FF
Land: Sverige Liga: Div 1 södra
Odds: 1,75 Speltips: 2 (-1 asian)
2015-06-28 16:00 Oskarshamn - Trelleborgs FF 2 (-1 asian) 1,75 LelleSandahl

Ljungskile gjorde jobbet i går och tog tre viktiga poäng för att ge sig själva chansen att ta kvalplatsen i höst. Åt Östersund och J-Södra tror jag inte det finns så mycket att göra. Inte mycket till internationellt utbud denna söndag. Mästerskapsfinalerna spelas till veckan och även allsvenskan vilar till nästa helg. Därför får fokus läggas på kampen om att ta sig tillbaka till eliten. Trelleborgs FF har ett riktigt kalaslag i division 1 södra och ser ut att vinna kampen om direktplatsen till superettan. En serie de tillhört sedan nedflyttningen från SE 2012.

DIVISION 1 SÖDRA
1. Trelleborgs FF 11 10 0 1 27-12 15 30
11. Oskarshamns AIK 11 3 3 5 13-18 -5 12

Oskarshamn hemma
6 1 1 4 6-12 -6 4

Formen
F, F, F, V, O

Senaste match
Oskarshamn - Kristianstad 2-3

TFF borta
5 5 0 0 12-3 9 15

Formen
V, V, V, V, V

Senaste match
Trelleborg - Örgryte 2-1

Okej, det kanske inte är så att man saknar Trelleborg i allsvenskan. "Tjongavallen" var en helt bedrövlig upplevelse både publikmässigt och med tanke på den fotboll som TFF stod för back in the days. Det var 2011 som TFF åkte ur toppdivisionen för att faktiskt även rasa ur superettan året efter. Sedan dess har laget byggt om i division 1 och nu ser de ut att ha lyckats. TFF har ett fantastiskt lag i år på den här nivån och har vunnit tio av elva matcher. Laget har nio raka segrar inför eftermiddagens match mot Oskarshamn, som ligger strax ovanför nedflyttning. Framgångsreceptet stavas klass och kontinuitet. Fredrik Persson, Zoran Jovanovic, Kristian Haynes, Salif Camara-Jönsson är bara ett urval av startspelare som håller superettanklass redan nu. Div 1 södra har nog aldrig varit bättre med så många topplag som satsar och med stark historik (TFF, Öster, Örgryte, Landskrona). TFF har dessutom fått ha sina stjärnor skadefria och coach Patrick Winkvist kan återigen välja från ett dukat bord.
- Vi har haft bra träningar i veckan med bra förberedelser. Det känns som att killarna har gjort vad de kan för att förbereda sig, säger han till klubbens hemsida.
Senast vann TFF hemma mot ÖIS i en mycket viktig batalj och det skiljer nu tio poäng till göteborgarna. Möter nu ett Oskarshamn som haft svårt på hemmagräs och kommer från tre raka förluster. Bör skilja ett par klasser mellan lagen även här. TFF har 5/5 segrar på bortaplan och kommer med väldigt högt huvud.
TFF:s matchtrupp:
Fredrik Persson, Linus Müller, Martin Overgaard, Ali Jasim, Magnus Andersson, Linus Fridolf, Robin Jacobsson, Jacob Palander, Zoran Jovanovic, Philip Cascalheira, Freddie Sramek, Furkan Motori, Denis Malovic, Norlla Amiri, Emil Kjellker, Kristian Haynes, Fabian Karlsson, Salif Camara-Jönsson.

SPELTIPS
Trelleborg är ett klasslag. Oskarshamn är det inte. Nio raka segrar bör bli tio och när vi trots allt får 1,75 på TFF -1 asian hos bet365 är det högintressant. Speciellt med tanke på lagens helt olika formkurvor och att TFF vunnit samtliga bortamatcher den här säsongen (4/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 28 Juni, 2015, 12:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
ivanmatic - 2015-06-28 15:13:30

Vilas några spelare?