En småtrist måndag sett till utbud, men jag har ett spel iaf och det kommer från norska andraligan OBOS-ligan. Brann ö1,5 mål mot Baerum.

Skulle ljuga om jag sa att det är en liga jag följer, den norska andraligan. Däremot har jag bekanta som gör det, därav får jag ibland spel i de här matcherna. Av den anledningen blir det inte så långt formulerat idag.

8. Bà¦rum 13 6 2 5 22:22 20

9. Brann 13 5 5 3 18:20 20

Brann är såklart en stor besvikelse den här säsongen. Blev degraderade i fjol och inledde säsongen knackigt. Hade dock en uppåtgående trend som avbröts abrupt via 0-4 mot serieledande Sogndal förra helgen. Men i veckans cupmatch mot tippeligaen-laget Sarpsborg studsade man tillbaka och föll orättvist på straffar. Borde nog ha avgjort den matchen innan.

Baerum har 3 raka torsk och bara 4 av 16 lag har släppt in fler mål i serien. Har det högsta målsnittet i sina ligamatcher och hemma är det ännu mer svängdörrar. Spelar en fotboll vissa skulle kalla positiv, andra naiv. Borde passa Brann bra.

Dags för retroaktiv utdelning för Brann. Tvåan är nog också bra, men det är rätt ofta lite märkliga resultat i Obos, så ett 2-2 eller liknande är ingen omöjlighet. Brann lär ändå behöva göra minst två mål för att vinna matchen. Matchen har hursomhelst goda förutsättningar att bli målrik och jag går för Brann ö1,5 mål.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip