Speltips

Speltips Nieminen - Hewitt

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-06-29 14:30 Spela här

Speltips Nieminen - Hewitt
Land: England Liga: Wimbledon
Odds: 1,60 Speltips: Hewitt
2015-06-29 14:30 Nieminen - Hewitt Hewitt 1,60 Poldan

Nu har det fallit sig så pass illa att jag var tvungen att rulla hatt i helgen och det betyder att jag inte kan hugga på oddsen direkt på de släpps. Men nog fan ska Hewitt slå Nieminen i första omgången. Visst, han börjar bli gammal, men det man inte tänker på är att australiensaren bara är ett år äldre.

Han har ju till att börja med 5-0 inbördes och jag kommer ihåg deras senaste möte (som var i Stockholm) Nieminen var storfavorit och hade spelat rätt stabilt, men ändå fick han stryk. Nu är finnen betydligt sämre och gräset gynnar Hewitt bra mycket mer.

Lleyton är som alla vet en extrem grässpelare. Han rör sig så oerhört fint på gräset och när han möter en spelare med ungefär samma kvalitéer så ska han vara starkare. Han är säkrare i bollandet och har fortfarande en grym inställning.

Hewitt har förlorat sina två första gräsmatcher för säsongen. Till att börja med fick han möta en formstark Mahut som även han är grymt specialiserad på gräs. I nästa turnering blev Kevin för svårt, men även sydafrikanen var oerhört formstark och tog sig nästan hela vägen.

Har väldigt svårt att tro att Hewitt bommar tre gräsmatcher i rad och även om 1,60 inte är jättehögt så finns det nog några punkters värde.

Finns hos Unibet .

Poldan - 29 Juni, 2015, 00:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!