Speltips

Speltips Inter Turku–HJK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-06-29 17:30 Spela här

Speltips Inter Turku–HJK
Land: Finland Liga: Veikkausliiga
Odds: 1.87 Speltips: BLGM
2015-06-29 17:30 Inter Turku–HJK BLGM 1.87 RalleArvid

Kalmar satt ju som en smäck igår. Extra kul när en rek till så pass högt odds sitter givetvis men också en fin känsla när spelen och matcherna sitter helt i enlighet med den motivering man givit. Formen innebär nu att jag har 10 av de 11 senaste satta. Idag har jag hittat ett fint spel i Finland.

HJK leder serien med god marginal och man har visat sig vara väldigt svårslagna men det har långt ifrån varit en segermaskin på bortaplan på sistone. Seriesuveränen har bara en seger på de fem senaste borta från hemmaplan och man har i snitt släppt in mål i varje match man har spelat. Idag kommer man få slita ordentligt för de tre poängen och man kommer få riktigt tufft att hålla nollan.

Turku har nu en fantastiskt fin run där man är obesegrade i tio raka inhemska hemmamatcher och där man i synnerhet fått målskyttet att explodera. Vid två tillfällen av de nio senaste hemmamatcherna har man gjort ett mål, iövriga har man gjort 2, 3, 4 och tillochmed 7 mål. Laget är en målgarant av sällan skådat slag och tar sina poäng genom frejdig offensiv utan att bry sig speciellt mycket om defensiven. Oavsett motstånd både gör och släpper laget in mål så gott som vid varje tillfälle.

Serieledarna är favoriter till att vinna matchen och ska definitivt ha goda chanser att göra mål mot ett offensivt överbalanserat hemmalag. Däremot ger jag hemmalaget en stor chans till halvskräll och att greja minst en poäng och jag skulle bli väldigt förvånad om laget inte får hål på gästerna idag. Precis som fallet har varit i fyra av de fem senaste mötena tror jag är på minst ett mål i vardera kasse.

1.87 för BLGM är riktigt bra och spelas för en ansenlig summa av alla de vinster vi plockat på sistone.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 29 Juni, 2015, 10:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!