Speltips

Speltips Sverige - Portugal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-06-30 21:00 Spela här

Speltips Sverige - Portugal
Land: Tjeckien Liga: U21-EM
Odds: 1.78 Speltips: U2,5 mål
2015-06-30 21:00 Sverige - Portugal U2,5 mål 1.78 Polsater

Under 2,5 mål blir mitt spel i finalen av U21-EM.

Spelade samma spel i semin mot Danmark, då gick det verkligen inget vidare. Målen kändes ändå rätt slumpartade och ska man vara ärlig är det en rätt billig straff vi får, vilket öppnar upp matchen. Men jag ska inte komma med bortförklaringar, spelet satt inte, end of story. Varför då spela samma sak igen?

Portugal öste in mål mot Tyskland i semifinalen, vilket är rätt ovanligt för deras del. Innan semin hade man bara gjort 2 mål i gruppspelet. Har som jag tidigare varit inne på ett grymt lag, men saknar egentligen en riktigt vass spetsforward. Tyskland spelade naivt försvarsspel och försökte verkligen bjuda upp till dans mot det här Portugallaget, som enligt mig är turneringens bästa lag. Det gjorde att Portugal fick en hel del ytor att spela på - det misstaget hoppas jag att Sverige inte gör. Jag hoppas verkligen vi spelar ett så välorganiserat försvarsspel som vi gjort tidigare i turneringen.

Följande elva väntas starta:

Patrik Carlgren –
Victor Nilsson Lindelöf, Alexander Milosevic, Filip Helander, Ludwig Augustinsson –
Abbe Khalili, Oscar Hiljemark, Oscar Lewicki, Simon Tibbling –
John Guidetti, Isaac Kiese Thelin.

Tänkbart lag Portugal:

Sa,
Esgalo, Oliveira, Figueiredo, Guerreiro
Mario, Carvalho, Oliveira
Silva
Pereira, Cavaleiro

Carvalho och Silva är spelarna att se upp med, det är spelarna som gör störst skillnad. Förhoppningsvis har vi en plan för att hantera dessa.

Sen ska vi inte glömma att det är en final. Kommer säkert vara en del nerver och lite lägre risktagande än normalt. Sverige är väl medvetna om att ju längre man håller 0-0, desto mer nerver blir det hos de segertippade portugiserna.

Svårt att säga något om matchen mellan de här lagen i gruppspelet, då det blev rätt avslaget eftersom italien ledde klart. När det väl var match tycker jag Portugal var klart bättre och rädslan är väl att man kommer vara lite för starka. Tidig utdelning skulle kunna göra att matchen exploderar målmässigt så som utslagsmatcher alltid kan göra. Mål förändrar matcher, som Alm brukar säga.

Men på förhand ser jag en match där Sverige försvarar och låter Portugal hålla boll. Förhoppningsvis är Portugal sådär ineffektiva som man kan vara ibland.

Övriga intressanta spel i finalen:
Portugal att ha mer än 54,5% av bollen (räknar som sagt att Portugal kommer hålla i bollen till absolut största delen). Finns på Unibet .

Matchen döms av Szymon Marciniak, som snittar nästan 4 varningar per internationell match han dömer.
Spelar Lewicki att få gult kort till 3 ggr pengarna. Samma bolag som ovan. Tycker det är rätt stor chans att taktiskt slipade Lewicki kommer ta ett gult vid något tillfälle. Final och inget att spara på. Dragit på sig en del varningar historiskt sett också. Lär stöta på tekniske Silva en hel del.

@nokkan21

Polsater - 29 Juni, 2015, 22:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2015-06-30 08:54:44

Bollinnehavspelet känns rätt säkert. Tror precis som du att Portugal kommer äga spelet och bolla runt en hel del inom laget. Oavsett matchbild så lär det bli så. Så länge det är kryss så lär ju Portugal föra spelet, om Portugal tar ledningen så lär de försöka hålla den än mer och om Sverige tar ledningen så har vi ju inte visat tidigare att vi kan hålla i bollen och spela av tid direkt.

Lycka till med spelen