Speltips Tennisdubbel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-06-30 23:00
Land: England
Liga: wimbledon
Odds: 1,37
Speltips: 1
Spela på Speltips Tennisdubbel
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
Med tanke på att rekat och klart rekarna sviker som vanligt när det gäller tennis så väljer jag att lägga in en go tennisdubbel. En stor del av budgeten försvann när man tyvärr ryggade Benjamin Becker igår men nya tag idag.
Mannarino-Berrer
Börjar med Mannarino mot Berrer, Mannarino spel passar detta underlag då han spelar väldigt flackt och spelar med lite sving. Han imponerade i matchen mot Marin Cilic för några veckor sen fick se sig besegrad med en hårsmån. Berrer är en spelare som kvalat in och är i slutet av sin karriär och han kommer inte att slå Mannarino i en match i bäst av 5 set.

Querrey- Sijsling
KAN INTE RIKTIGT FÖRSTÅ hur tennistipset kan tro att detta inte kommer att bli en ensidig historia sisjling är inte underskattad någonstans han har vart förfärlig i år på alla underlag visst han har en bra serve och hyfsad forehand men ingenting jämfört med Sam Querrey. Querrey gick till final förra veckan i Nottingham slog där Dolgopolov och simon för att nämna några. Var även nära att slå Dimitrov i Queens. Detta är uppgjort för att bli 3-0 Querrey så därför spelar jag Mannarino vinst och Querrey 3-0 till ett totalodds på 3,22 hos unibet

Rygga på egen risk!

Wolfpack
Spela på Tennisdubbel hos Unibet
Wolfpack - 30 Juni 2015 - 08:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: