Dimitrov vann i tre raka set och Baghdatis vände 2-0 underläge till vinst och dubbeln satt bra. Baghdatis hade en del problem med sin skada så det va något turligt att han kunde vända.

Dolgopolov har gjort några bra matcher på gräset under förturneringarna och har bland annat besegrat Nadal i Queens han tog sig även till semifinal i Nottingham där han föll mot Querrey i en tre setare.

Karlovic slog Ymer i första omgången och han gör det han kan han slår in sin serve
och vinner mycket på motståndarnas misstag när det drar ihop sig till tiebreak då pressen ofta blir stor på dom att hålla sin serven när dom vet hur svårt det är att plocka poäng i kroatens serve.


Karlovic har spelet som borde kunna ta han långt på gräs men han går sällan djupt i de stora turneringarna, han åkte ut i första omgången mot Dancevic här förra året och han spelade inte här 2014. 2013 åkte han ut i andra omgången så det är inte som han radar upp vinster direkt i dom här sammanhangen.

Dolgopolov spelade riktigt bra tennis förra veckan i Nottingham och va nära att slå Querrey i semifinalen, han har ett helt annat spel än Karlovic som mest tar poäng på sin serve ukrainaren har ett större register och slår fler vinnare än Karlovic.
Visst är Karlovic inte rolig att möta med sin serve men spelar Dolgopolov som han
har gjort här i förturneringarna vinner han detta.




EDITERAD 2015-07-01 19.58:23

EDITERAD 2015-07-01 22.32:33

EDITERAD 2015-07-02 13.33:42

This is the stats tab
This is the post tip