Speltips

Speltips Bröndby - Juvenes/Dogana

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-02 19:00 Spela här

Speltips Bröndby - Juvenes/Dogana
Land: Danmark Liga: Europa League-kval
Odds: 1,75 Speltips: Över 5 hörnor 1:a halvl
2015-07-02 19:00 Bröndby - Juvenes/Dogana Över 5 hörnor 1:a halvl 1,75 LelleSandahl

Fiasko i går och ett bevis på att fotbollen ibland inte är logisk. Ahlafors saknade 13 man och Västra Frölunda kom med ordinarie lag: "Matchen kunde varit över redan efter en halvtimme om Frölunda fått utdelning på sina chanser som bl.a innehöll en nick i ribban, otaliga rensningar i vår defensiva box samt flera avgörande räddningar av Andreas", skriver klubben på sin hemsida och berättar att ledningsmålet gjordes på indirekt frispark efter att VF:s keeper plockat upp en hemåtpassning...
Hoppas på revansch med ett hörnspel i Europa League.

Köpenhamnslaget Bröndby har fått en närmast skrattretande lätt lottning. Möter AC Juvenes/Dogana från San Marino. Rak hemmaseger står i ingenting så här får vi fokusera på andra marknader. Vi snackar alltså proffs mot amatörer och hemmaplansfördel för danskarna - som satsar på att försöka slåss om titeln den kommande säsongen.
- Vi kommer att dominera matchen och ha mycket av bollen, och det betyder att vi skall vara aggressiva och besvärliga på planens sista tredjedel, säger coach Thomas Frank som verkar beordra full helplanspress och då lär vi få se en hel del bollar in i boxen som San Marinos stolthet kommer få försöka försvara sig emot. Frank vill ha mycket djupledslöpningar och självklart kommer de försöka sätta någon/några tidiga kassar för att matchen ska vara avgjord redan i halvtid. AC Juvenes/Dogana har inte så stor vana av att spela Europaspel men tittar vi på när San Marinos landslag möter bättre lag så handlar det enkom att hålla nere siffrorna.
Hörnstatistiken är rolig att titta på mot offensiva lag på bortaplan. 16-0 mot England och 19-1 mot Slovenien är två resultat i EM-kvalet på bortagräs. Lite liknande här. Bröndby ska ju vara bra mycket bättre och med hemmaplan och en offensiv taktik så lär det rassla i hörnstatistiken. Bröndby vill ju säkert avgöra med marginal tidigt så de kan rulla på folk i andra halvlek och i returen. Ser vi på Bröndbys hemmamatcher i ligan så brukar de skapa gott om hörnor också. Mötte Falkenberg i en träningsmatch för en vecka sedan och vann hörnorna med 9-4. Mot ett extremdefensivt säckgäng på hemmaplan bör det bli fler än så.

Truppen: 1. Lukas Hradecky (GK) 30. Andreas Hansen (GK) 5. Martin Albrechtsen
6. Martin Ørnskov 8. Alexander Szymanowski 9. Teemu Pukki 11. Johan Elmander 12. Frederik Holst 13. Johan Larsson 14. Elba Rashani 18. Lebogang Phiri 20. Dario Dumic 21. Andrew Hjulsager 23. Patrick Da Silva 27. Svenn Crone 28. Malthe Johansen 29. Kristian Larsen 32. Rezan Corlu 34. Daniel Stückler

SPELTIPS
Spelar över 5 hörnor asian i första halvlek till 1,75 hos bet365 (3/5). Tror Bröndby går ut med 100% fart och fläkt för att spräcka San Marino-lagets nolla tidigt och fortsätta blåsa på fram tills paus.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 02 Juli, 2015, 12:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!