Speltips Östersund-IFK Kalmar

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-07-04 14:00
Land: Sverige
Liga: Elitettan
Odds: 2.35
Speltips: 2
Spela på Speltips Östersund-IFK Kalmar
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på 2
13 av 15 senaste satta från min sida efter att West Ham gjorde precis det vi trodde att de skulle göra i Europa League-kvalet i förrgår. Därför är det med en god känsla vi tar oss in i helgen och för min del - gör bokslut för vårsäsongen i Elitettan.

IFK Kalmar har imponerat ordentligt under första halvan av säsongen. Laget har en oerhört jämn trupp och offensivt är det nya matchvinnare för varje vecka som går. Jag jobbar ganska nära laget stundom och märker vilken fantastisk stämning det är i gruppen, något som extra styrks av att tränaren Jonas Walfridsson nu erbjudits och accepterat ett nytt kontrakt.

Den nya ordförande har tillsatt en sportchef och det viktigaste beslutet bland en rad viktiga beslut i år har varit att man åker dagen före match till samtliga bortamatcher, oavsett avstånd. Det har redan räddat flertalet poäng i bortaspel hittills och jag tror det kommer innebära att man går in i matchen uppe i Östersund på så gott som lika villkor som hemmalaget nu. Dessutom finns det en faktor som hjälpte IFK Kalmar att vända och ta sig ur ett knepigt läge i halvtidspaus senast. En mentalitet om att ”nu när vi har lagt en hel jävla helg på den här bortamatchen så ska vi fan inte vika ned oss utan ta oss i kragen”.

IFK Kalmar är det bättre laget av de två i grunden och klasskillnaden visades tydligt då man blev fullkomligt utklassade av Djurgården, en match som IFK Kalmar vann med 3-1. Östersund har bara två hemmasegrar på de sex inledande försöken och de segrarna har kommit mot seriens två sämsta lag, slagpåsen Bollstanäs som alla vinner mot och Kungsbacka som bara har 8 poäng på 13 omgångar.

IFK Kalmar har bara gjort en dålig insats under säsongen och det var mot Östersund hemma. Ändå kom man ifrån den matchen med ett 3-3-resultat. Man kommer inte göra samma misstag igen utan denna gången kommer laget vara med på tårna från början och i vårsäsongens sista kraftansträngning innan uppehållet kommer gästernas breda och kvalitetsfyllda truppbygge ta ut sin rätt.

Jag är väldigt tacksam över oddset på den raka tvåan här.
2.35 spelas hos Nordicbet.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Östersund-IFK Kalmar hos Nordicbet
RalleArvid - 3 Juli 2015 - 23:29
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: