Speltips

Speltips Husqvarna - Halmia

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-04 16:00 Spela här

Speltips Husqvarna - Halmia
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 1,85 Speltips: 1
2015-07-04 16:00 Husqvarna - Halmia 1 1,85 LelleSandahl

FIasko i Norge i går och det är bara att komma igen och lära sig av misstagen. Mer hemma i den svenska bollen där ett tungt, erfaret, Husqvarna ska ha goda chanser till tre poäng hemma mot trevliga, men naiva, Halmia.

DIVISION 1 SÖDRA
9. Husqvarna 12 3 5 4 17-13 4 14
12. Halmia 12 3 1 8 17-22 -5 10

Husqvarna hemma
6 2 1 3 12-9 3 7

Formen
O, V, V, O, O

Senaste match
Norrby - Husqvarna 1-1

Halmia borta
6 1 1 4 4-9 -5 4

Formen
F, V, F, F, V

Senaste match
Halmia - Oddevold 0-1

Husqvarna har haft det tuffare att ställa om till division 1 än vad många trodde. Samtidigt blir det givetvis en omställning när man tappar flera startspelare och får börja om. Men nu tycks HFF hittat en stabilitet i spelet och försvaret. Tre raka kryss mot bra lag (Oddevold, Eskilsminne och Öster) innan två raka segrar - i cupen mot Råslätts med 5-0 och därefter 5-2 hemma mot nykomlingen Höllviken. Senaste fajten slutade 1-1 borta mot jumbon Norrby efter ett sent kvitteringsmål av hemmalaget. Tungt, men Norrby tycker jag är bättre än vad tabellen säger rent spelmässigt. Borde börja trilla in poäng för dem under hösten. Sex raka utan förlust och ett gott skadeläge. Det är bara Michell Haidari som testas sent. I laget finns flera duktiga spelare som skyttekungen Andreas Tegström, Philip Bergholtz, Didric Andersson för att nämna några. Jesper Ritheim och Johan Karlefjärd (båda spelat i J-Södra) för att nämna andra. Alla dessa grabbar har lirat superettan och står för trygghet och erfarenhet i fysiskt starka Husqvarna. Halmia är ett helt annat typ av lag. Klubben vill rulla boll och spelar tillsammans med Qviding kanske den finaste fotbollen i serien. Med det sagt är spelstilen rätt naiv med tanke på att spelarmaterialet inte är klassen bättre än något annat lag. Då blir man lätt straffad på den här nivån vilket hänt otaliga gånger den här säsongen. Halmia spelade bra fotboll hemma mot Oddevold, men skapade inte så många lägen, och förlorade med 0-1. En miss i backlinjen och det här känns som en tuff uppgift för hallänningarna. Inte heller Halmia har några skadebekymmer att tala om. Långtidsskadade Kalle Neale fortfarande borta.

SPELTIPS
Slår man ett hårt arbetande Höllviken med 5-2 i förra hemmamatchen så tycker jag verkligen att 1,85 på Husqvarna är bra mot ett naivt och och fysiskt underlägset Halmia som haft stora problem på bortaplan (4-9 i målskillnad). Spelet finns hos bet365 (3/5 units) och matchen går att köpa via HFF:s hemsida till 79 kr. Har ni mycket dataroaming kvar på luren så är det bara slå till! Ligga i solen med division 1 södra på skärmen är inte dumt alls :)

Hur spelar ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 04 Juli, 2015, 12:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!