Speltips tennisdubbel

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-07-08 16:00
Land: England
Liga: Liga
Odds: 1.73
Tips: Cilic + 8,5/Williams
4 av 8 spel i Wimbledon så här långt är väl inte direkt strålande men känns enklare nu i sista omgångarna. Jag kör en herr/dam dubbel idag.


Djokovic/Cilic

Spelar Cilic + 8,5 games, Djokovic har 12-0 i inbördes möten men är det något underlag Cilic kan ha bra chans på tycker jag det är gräs här är marginalerna mindre och servar Cilic bra kan han säkerligen hålla jämna steg med Djokovic som hade stora problem mot Kevin Andersson där han låg under 2-0 i set och hade breakbollar emot sig i avgörande set.

Cilic kommer från vinst mot Kudla med 3-1 i set i åttondelen, tycker Cilic svänger en hel del upp o ner det måste han förbättra idag om han ska kunna hota Djokovic.

Djokovic har bara tappat 2 set på vägen fram men han va ur balans mot Andersson och spelet såg inte lika felfritt ut som det gjort under tidigare av säsongen,
jag tror Cilic kan hålla rätt jämna steg med Djokovic iallafall i två set kanske även
vinna ett set.

Williams-Sharapova

Williams va ille ute mot Azarenka igår när hon förlorade första set och Azerenka spelade på en mycket hög nivå, hon tog sig samman bra i andra set som va jämnt men kunde få breaket och vinna settet med 6-2. Tredje set gick lite enklare där hon vann med 6-3.
Williams visade prov på stor mental styrka i andra set och är väl nästan den enda
av damerna som har någon form av mental förmåga.

Sharapova slog ut Vandeweghe i en tre setare och har bara tappat ett set på vägen fram mot Semifinalen men jag tycker Williams spelar på en helt annan nivå än ryskan och här har hon en mycket bra chans att ta sig till finalen där motståndet
blir enklare.

Williams har 17-2 i inbördes möten och ser starkare ut än på länge, jag ser inget som gör att Sharapova ska vinna detta bara skada/sjukdom emot Williams i mina ögon.

EDITERAD 2015-07-08 12.09:36
Spela på tennisdubbel hos Bwin
Spela nu
DENNISS - 8 Juli 2015 - 12:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: