Vilken semifinal vi har att vänta oss imorgon mellan Roger Federer och Andy Murray som båda spelat felfritt sen grässäsongen drog igång.

2014 var ett väldigt dåligt år för britten Andy Murray men detta år har han verkligen visat att han är att räkna med.

Han har gått långt i samtliga stora turneringar i år och förlorat antingen i semifinalen eller finalen om han inte vunnit.

Andy Murray som vann Wimbledon 2013 har i år än en gång spelat väldigt bra på detta underlag och med hemmastödet får han det där lilla extra. På de 10 matcher han spelat har han endast tappat set i 3 utav matcherna.


Sen 2012 har Roger Federer spelat 45 matcher på gräs. Han har vunnit 40 av dessa matcher och endast förlorat 5. Hans senaste förlust var just i finalen förra året där han förlorade en tight femsettare emot Novak Djokovic.

Roger Federer har på sina 10 matcher endast tappat set i 2 av matcherna och han har under Wimbledon endast blivit bruten två gånger. Båda gångerna i matchen emot Gilles Simon som han bokstavligen körde över.


Med allt detta sagt tror jag på en rejäl rysare mellan dessa herrar. Har väldigt svårt att gissa vinnaren i denna match och spelar istället över 40,5 games hos Unibet som erbjuder den bästa linan. William Hill har t.ex. över 43,5 till 1.83.





EDITERAD 2015-07-09 21.33:55

This is the stats tab
This is the post tip