Speltips: Åtvid-Gefle

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-07-11 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.90
Tips: U2.5
Allsvensk lördag och jag tar ett grepp om en ordentlig jävla kioskvältare. Åtvidaberg med 11 raka matcher utan seger tar emot Gefle som efter ett tufft schema på sistone blott har en seger på sina fem senaste.

Förutom den infernaliska sviten av nederlag har Åtvid dessutom bara gjort ett mål på sina fem senaste matcher och har tre raka mållösa matcher bakom sig.

Givetvis har Gefle alla möjligheter att plocka poäng i den här matchen men jag tror att båda lagen kommer vara ganska försiktiga i sin approach. Gefle kommer för ovanlighetens skull gå in till en match med självförtroende och visst favoritskap och de kommer inte kunna förlita sig på att de tillåts ligga på kontring och ligga djupt i utgångspositionerna med sina försvarslinjer. Kort sagt: när Gefle förväntas föra matchbilden och ta initiativ i matcherna så tycker jag att vi gör rätt i att gissa att matchen inte kommer bli någon klang och jubelföreställning med målchanser var och varannan minut.

Gelfe har borta från sitt kortgräs sju förluster på nio senaste matcherna. Visst, laget hittar ofta nätet även på bortaplan men man gör väldigt sällan mer än ett mål och om vi tittar på lagets matcher och resultat på bortaplan så ser vi tydligt att deras målskörd ska ses i ljuset av att matcherna ofta år avgjorda och att de gör ”tröstmål” i matcher där de dessutom släpper in fyra, fem baljor.

Alltså: Åtvidaberg är helt enkelt och kort sagt ett för dåligt lag för allsvenskan och har det väldigt svårt att göra mål oavsett motstånd. Gefle har det ofta tufft på bortaplan men har här en god chans till sällsynta poäng. Det kommer man inte slarva bort genom att gå all in offensivt utan snarare vara väldigt noggranna i defensiven.

Under 2.5 är spelat till 1.90.

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid
  Åtvid-Gefle
Spela på Speltips Åtvid-Gefle
RalleArvid - 11 Juli 2015 - 12:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
16:00  Stoke - Bournemouth
Fotboll - Premier League - 1
2.17
16:00  Barnsley–Hull
Fotboll - Championship - 1
2.90
16:45  Lopp 6 Bula Bula Am
Trav - Örebro - Plats
2.35
18:30  Valencia - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1
2.00
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming