Speltips

Speltips IFK Göteborg - Norrköping

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-12 17:30 Spela här

Speltips IFK Göteborg - Norrköping
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.10 Speltips: BLGM ja & o2,5
2015-07-12 17:30 IFK Göteborg - Norrköping BLGM ja & o2,5 2.10 Polsater

Båda lagen gör mål ja och över 2,5 mål i matchen spelar jag i kamratmötet mellan IFK Göteborg och IFK Norrköping. Finns på bet365 under fliken mål -totalt antal mål/ båda lagen gör mål.

Spelade samma spel på Norrköping mot MFF förra helgen och det landade redan innan halvtid. Skapades mängder av lägen då.

Svårtippad match. Ettan mot tvåan i tabellen:

1. Göteborg 14 10 3 1 21:7 33

2. Norrköping 14 9 3 2 25:15 30

Norrköping har som de flesta kanske känner till överraskat stort i år. Tio raka matcher utan förlust. Uppträder respektlöst och vann senast klart rättvist hemma mot MFF. Hur mycket den segern egentligen är värd sett till Malmös nuvarande form återstår att se. IFK Göteborg hemma på Ullevi är en tyngre och svårare motståndare än MFF just nu.Tänkbar elva:

Mitov-Nilsson
Wahlqvist, Boo-Wiklander, Johansson, Telo
Bärkroth, Fransson, SJölund, Traustason,
Kujovic, Nyman

Göteborg svek rejält förra veckan då de tappade 2-0 till 2-2 uppe i Sundsvall. Borde verkligen ha vunnit den matchen. Saknar Gustav Svensson, vilket förmodligen innebär Tom Pettersson centralt tillsammans med Sebastian Eriksson. Han är väl mer eller mindre en lite sämre kopia, så det borde inte innebära så mycket.
Tänkbart lag:

Alvbåge
Salomonsson, Rogne, Bjärsmyr, Alesami
Rieks, Eriksson, Pettersson, Ankersen
Vibe, Boman

IFK är som sagt väldigt tunga hemma på Ullevi. Det är bara i hemmamatchen mot MFF som laget inte skapat mycket chanser. Känns även som att Norrköpings något långsamma mittbackspar passar Vibe perfekt. Bör uppstå en hel del fina lägen.

Norrköping är bra framåt. Kujovic har öst in mål i år, Nyman är alltid jobbig att möta och båda uttrarna, Traustason + Bärkroth, är finurliga och gör poäng. Bärkroth fick vårsäsongen förstörd på grund av skada, men såg oförskämt pigg ut mot Mff förra veckan.

IFK har inte släppt till många mål hittills och nu är Rogne, en av seriens bästa mittbackar, tillbaka. Tror ändå IFK Norrköping har goda möjligheter att göra minst ett mål sett till de kvalitéer som finns i laget.

Ser goda chanser för båda lagen att hitta nätet och då är vi ju en bit på vägen här.

Gothia Cup-vecka och fullsatta läktare. Bör bidra till en rätt tät atmosfär och högt tempo. Som sagt, ettan mot tvåan i tabellen dessutom så räknar med en riktigt intensiv tillställning.

2-1? 2-2?

@nokkan21EDITERAD 2015-07-12 11.44:40

Polsater - 12 Juli, 2015, 11:44

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2015-07-12 13:28:18

Uttern är ett smidigt, långsmalt djur med korta ben, brett huvud och lång, muskulös svans. Härligt att Peking kan stoltsera med två stycken på kanterna ;-)

Tror också på över 2,5 mål här.