Speltips

Speltips Bolt - Pavic

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-07-12 18:00 Spela här

Speltips Bolt - Pavic
Land: USA Liga: Kvalomgång ATP Newport
Odds: 1,53 Speltips: Bolt
2015-07-12 18:00 Bolt - Pavic Bolt 1,53 Tennistipset

Alex Bolt har verkligen imponerat på gräset under 2015 till skillnad från motståndaren Ante Pavic. Bolt har ett matchfacit på 10 vinster & 4 förluster under 2015 på underlaget. Han har besegrat spelare som Mate Pavic, Bambridge & Dancevic för att nämna några.

Alex Bolt trivs som fisken i vattnet på gräs. Ett matchfacit på 23 vinster & 9 förluster under sin karriär på gräset beskriver bara hur bra hans trivs på underlaget. Han servar hyggligt men hans absoluta styrkor ligger i baslinjespelet där han sällan producerar enkla misstag.

Ante Pavic har inte fått sitt spel att klicka på gräset i år. Han har 2 vinster & 4 förluster, inte nog med det så förlorade han mot Hiltzik under förra veckans turnering i första kvalrundan mot Hiltzik som håller hus i Futuresturneringar. Pavic har potential att spela en bra tennis, men i år har vi sett raka motsatsen & det är inte mycket som talar för att Ante Pavic skall besegra Bolt.

Bolt, som har hemmastödet bakom ryggen samt att han trivs enormt bra på gräset i kombination med Pavics urusla form gör att vågen faller över till Bolts fördel.

Synar Bolt som matchvinnare @1,53.

Tennistipset - 12 Juli, 2015, 14:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!